Orbán Viktor szerint ha nincs a januári békemenet, könnyen lehet, hogy már nem ő a miniszterelnök, kormánya nem élte volna túl a támadásokat. A kormányfő az Egy a haza - Békemenet 2012 című, bemutatott kötetben olvasható interjúban arról is beszélt, hogy - bár érzelmileg érthető felvetés - katasztrofális döntés lenne kilépni az Európai Unióból. Orbán Viktor kitért arra is, hogy Közép-Európában minden sikeres és felzárkózó ország az egykulcsos adónak köszönheti a sikereit. Azt mondta, semmi sem ösztönöz jobban a munkára, mint az arányos adórendszer. A miniszterelnök szerint az ország jövője azon áll vagy bukik, hogy a Magyarországon most 56 százalékos aktivitási ráta felmegy-e a 66 százalékos európai átlagra, illetve a 76 százalékos amerikai szintre. "Ezért is dolgozom egy olyan adórendszeren, továbbá egy olyan nyugdíjrendszeren, illetve közmunkarendszeren, amellyel elérhetjük, hogy 100 aktív korú emberből 76 dolgozni fog" - jelentette ki Orbán Viktor.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Szidom is a sok hülyét, "aki" kitalálta, megszervezte, lefizette a külhoniakat...
overdose
Most is megrendezi saját magának külhoniakat használ fel!Szégyen!Egyébként is mi az hogy békemenet?Remélem lesz ne múlass !
Dr.luigilongo60
@overdose: A cuclizmus idején is mindig úgy harcoltak a békéért, hogy majd belerokkantak a nagy küzdelembe.
overdose
@Dr.luigilongo60: Orbán már belejött mert mindig harcol!
Pálinkafőző Rézüst
Egy kormány, mely önmagának szervez rokonszenvtüntetéseket, bukásra ítéltetett..!! Kísértetiesen hasonlít ez a módszer egy Hitler nevű fickó módszerére. Szerencsére beszélni nem tud úgy, még olvasni is csak dadogva tud, ha nem előre meghívottak vannak csak jelen.
Mobil123
@QQCSI: Ma mondták be a hírekben(rádió), hogy a MÁV Debrecenből több vonatot indít 23-án. Szerinted miért??!! Biztos nem azért mert Kósa nem fér el egy vagonba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.