Az energetikai beruházások átlagosan 20-40 évre szólnak, amivel szemben a kormányzat az elmúlt hetekben 70 milliárd forint pluszterhet vetett ki a szektorra. A szabályozási bizonytalanság okán szinte már teljesen leálltak a beruházások, miközben a kormány az erősebb állami szerepvállalásról kommunikál. A "kivéreztetéses" politika bár nominálisan kedvezőbb árat jelenthet az állam számára az energetikai eszközök megvásárlása szempontjából, de semmiképpen sem jelent kedvezőbb vételi pozíciót, miközben az ország energiaellátásának biztonságát, beruházásvonzó-képességét kockáztatjuk....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az edfdemasz majd 600 ezer forintos kötbéreket vet ki az emberekre és beszedik, ezt az összeget,nem kell idegeskedni az miatt,hogy tönkre megy.
Amikor leszerelik az órát sérülés mentes a vizsgálatnál már sérült.Máshonnan hozni szakértőt nem lehet csak az vizsgálhatja az órákat akit Ők akarnak
turul72
@kukac50: mindebben igazad van. A problémát ott látom, hogy most már nem 600 ezres kötbért tolnak az ember arcába, hanem mondjuk 800-at. Mindenképpen a kisember szív.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.