Bajnai Gordon volt miniszterelnök szerint az ügynökkérdést a nyilvánosság előtt kell lezárni, ehhez azonban 2014-től olyan új politikai rendszerre van szükség, amely megakadályozza a visszatérést a múlt hibáihoz.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@entero: A fidesz is ezt teszi... a hátrafelé mutogatással még nagyobb rombolással mennek seggel a jövőbe...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
entero
Ajaj, éppen ő beszél a múlt hibáiról. Szánalom.
yazo64
@entero: A fidesz is ezt teszi... a hátrafelé mutogatással még nagyobb rombolással mennek seggel a jövőbe...
kkalman
@entero: Orbánon kívül el tudsz képzelni valakit a miniszterelnöki székben?
szaboria1
@entero: Nézd már meg ki is az öregebb Bajnai 6 évvel fiatalabb Viktorkádtól!!!
szaboria1
Ahol én lakom 2002-től ha nem is nyíltan de Fideszhez álltak közel az önkormányzati vezetők a 2010-esnél már fel is vállalta a pm, hogy fidesz színekben indult. Akkor még falú voltunk most meg 2009-től város vagyunk. Olyan dicshimnuszokat mondtak a fideszre de most kellene meg hallgatni már kb 2 éve többször szidják Őket mint dicsérnék. Sokan mondják a földek miatt is nem ezt a lovat akarták mert nem ez volt az ígéret. Már azt is hallani törjön le a kezem ha még egyszer rájuk szavaznék.
dzurinda
@entero: "Ajaj, éppen ő beszél a múlt hibáiról. Szánalom. "

A kormányzása alatt kihúzta az országot a sz.rból, de te egyből nekiugrasz, csak mert nem Fideszes. Annyi szent, hogy a mostani "gazdaságpolitikánál" ezerszer hasznosabb volt az egyéves ténykedése.
silber13
@kkalman: Hagyd rá! Enteronak az a csúti futóbolond az ő spirituális hadvezére, minden tudás hazai omnipotentje. Közben nem látja meg, hogy ennek a bomlott elmének az álarca mögött egy közönséges, falusi kókler lapul, nagyfokú cezaromán beütéssel.
entero
@kkalman: Esetleg magamat...:-)) A viccet félretéve, senkit a mostaniak közül.
entero
@dzurinda: Tényleg jól kihúzta. Ott hagyott egy halom adósságot a Fidesz nyakán. Inkább ne húzta volna ki ezen az áron.
dzurinda
@entero: A MOL-részvényeket a Bajnai által otthagyott tartalékból vette a jelenlegi kormány, ezt gondolom nem tagadod.

Egyébként a jelenlegi kormány nagyobb kamatra vesz fel jelenleg hitelt, úgyhogy ők egy jóval nagyobb adósságot fognak a következő kormány nyakába zúdítani (lehet, hogy a saját maguk nyakába, ha lepaktálnak a Jobbikkal 2014-ben).
silber13
@entero: 12:25 : Azért díjazom ezt a határtalan szerénységedet, csendes, visszahúzódó mondataidat, szelíd stilusban megnyilvánuló mások leszarását, leköpését. Dicséretes dolgok ezek nagyuram! :-))))
Levendula
Akkor nem a kendermagos úrral és a bohócdiktátorral kellene összefognia...
entero
@silber13: Viszont senkit nem anyázok, sértegetek, nem alpáriskodom, mégis elmondom amit szeretnék...:-))
silber13
@entero: Ippeg ezért is körmölém Nagyságod hozsannázással, harsonák harsanásával, az ünnepélyességtöl meghatottan kongó harangok kongásával egybeizélt dicséretét.
dr. prédikátor
@silber13: Nem viszed túlzásba a dicséret zengedezését???
silber13
@dr. prédikátor: Az ünnepi, 3 papos szentmisét, megfelelő örgönazúgással, valamint a pápa direkt erre a célra kiadott urbi et orbiját bevallom elfeledém.
dr. prédikátor
@silber13: Hát egy ilyen deli szép magyar vitéz aki él hal a pávatáncos félázsiai felcsuti nimandért meg is érdemli hogy örömódát zengjenek érte a harangok DDDDDD.
marlin
@entero: (12:42)
És ha valaki visszakérdez, netán megkérdezi, hogy milyen "tényekre" alapozod a valósággal nem harmonizáló "véleményedet", akkor válasz nélkül eltűnsz, mint a szürke szamár a ködben!!
entero
@marlin: Nem volt kérdés egyrészt, főleg nem az általad megjelölt időpontban, másrészt meg egymás után hányt a két kicsi, szóval volt fontosabb dolgom is mint itt írni meg Silber és Prédikátor marhaságaival foglalkozni.
sza
@marlin: Azért tűnik el válasz nélkül mert gondolkodik! Aztán ha visszajön akkor észre lehet venni hogy nem hiába való a fejéhez vágni a tényeket! Nem hülye, csak fideszes... :-))
silber13
@dr. prédikátor: Sőt, a beharangozott misén szívesen orgonálnék, mert feltételezem, nem akármilyen hangszer kerülne a templomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.