Bajnai Gordon volt miniszterelnök szerint az ügynökkérdést a nyilvánosság előtt kell lezárni, ehhez azonban 2014-től olyan új politikai rendszerre van szükség, amely megakadályozza a visszatérést a múlt hibáihoz.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@entero: A fidesz is ezt teszi... a hátrafelé mutogatással még nagyobb rombolással mennek seggel a jövőbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@silber13: Hát egy ilyen deli szép magyar vitéz aki él hal a pávatáncos félázsiai felcsuti nimandért meg is érdemli hogy örömódát zengjenek érte a harangok DDDDDD.
marlin
@entero: (12:42)
És ha valaki visszakérdez, netán megkérdezi, hogy milyen "tényekre" alapozod a valósággal nem harmonizáló "véleményedet", akkor válasz nélkül eltűnsz, mint a szürke szamár a ködben!!
entero
@marlin: Nem volt kérdés egyrészt, főleg nem az általad megjelölt időpontban, másrészt meg egymás után hányt a két kicsi, szóval volt fontosabb dolgom is mint itt írni meg Silber és Prédikátor marhaságaival foglalkozni.
sza
@marlin: Azért tűnik el válasz nélkül mert gondolkodik! Aztán ha visszajön akkor észre lehet venni hogy nem hiába való a fejéhez vágni a tényeket! Nem hülye, csak fideszes... :-))
silber13
@dr. prédikátor: Sőt, a beharangozott misén szívesen orgonálnék, mert feltételezem, nem akármilyen hangszer kerülne a templomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.