Az MSZP szombati választmányi ülésén meglepetés várta a tagságot. Hirtelen felszívódott a Kossuth-címer, a pártlogóra visszapingálták a piros szegfűt, és felvezették Ron Werber izraeli kampánytanácsadót, hogy ismét az MSZP élére álljon a választásokon. Ron Werber kampányfogása a 23 millió román munkavállaló beözönlésének víziója, aminek igazolására egyetlen román pincért tudtak csak prezentálni. Akkor született Kövér László köteles beszédének koreográfiája, ami egy ártalmatlan kijelentés kifacsart és hazug torzója lett. Ron Werber az MSZP-t demokratának, a Fideszt fasiszta pártként jellemezte. Megbocsáthatatlan bűne Orbán Viktor démonizálása és sátáni gonosznak való beállítása. Ő nevezte a Fideszt paranoid bandának, akik „összeszarják magukat”, ha veszítenek, és ez lesz az Orbán-éra végének kezdete. Ugyancsak tőle származik, hogy Orbán Viktornak pszichiátere van, aki őrködik az idegbeteg kormányfő cselekedetei felett. Ennek számtalan variációja ment át a köztudatba. És a gyilkos...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
"Nevezett két dolgot honosított meg 2002-ben, a negatív kampányt és a fanatizálást. Amikor Magyarországra jött, a Fidesznél minden adott volt a választások megnyeréséhez. Ezt kellett megfordítania. Értsd, egy magyar párt megbízta egy idegen ország kommunikációs szakértőjét, hogy nyerje meg neki a parlamenti választásokat. Werber tűzre dobta az MSZP tétova stílusát, és állandó nyomás alá helyezte a Fidesz-kormányt. Lélegzetnyi időt sem hagyva, folyamatos pergőtüzet zúdított a kormányzati szervekre, magához ragadva a médiakezdeményezést. Elviselhetetlen feszültségben tartotta a közéletet, közvetve az egész társadalmat, még mélyebbre ásva az árkokat, teret engedve a színtiszta gyűlölködésnek. Minden intézkedésbe belekötöttek, folyamatosan vádolva a Fideszt saját negatív kampányfogásaikkal. Egyfolytában sulykolták a szocik nagyszerűségét és szakmai hozzáértését, hogy mennyivel jobban kormányoznának, ha győznének. Ehhez megengedett volt a szemérmetlen hazudozás bármilyen formája, legyen szó nyugdíjról, abortuszról, magánéletről vagy egyházügyről."
Nakimaga
"Az aktivisták a Werber által készített adatbázis nyomán rengeteg passzív szavazót mozgósítottak, akik többsége az MSZP-re voksolt."

Kettős állampolgárok egyszerűsített regisztrációja alapján,adatbázisra sincs szükség !:)
Na,ezek a Fidesz reménységei !
nehogymá
rafkós a fickó.a 2008 as választások elötti este nem sokkal a kötelezö kampánycsend elött,ravaszul franka tibornak álcázva magát 2 fényképpel a kezében azembereket ó mond te kit választanál¿bár lehet hogy összekeverem egy másik müsorral köztévén.öregszem.ja nem,összezavar
Pilóta
@marlin: 9:11
Ezt Seszták Ágnessel kellene megbeszélned:-)
Én úgy látom, ez a cikk Ron Werberről szól.
marlin
@Pilóta: Arra Sesztákra gondolsz amelyik a Magyar Ifjúság c. KISZ KB. által kiadott lapot is szerkesztette anno. (Neked bizonyára hiteles!!)
Csak a "hireles tájékoztatás" kedvéért vontam párhuzamot a MSZP "vérprofi bajkeverője", meg a Fidesz "vérprofi bajkeverői" között!!
Vagy nem??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.