Éppen hat éve történt, hogy Jakab Istvánt, a Magosz elnökét felesége rajta kapta a szeretőjével Budapesten egy, a MAGOSZ bérelte lakásban - írja az ujasz.hu a volt feleség elmondása alapján. A titkárnőjét, Aux Andreát feleségül vette, és leszámolt a múlttal, bár még mindig abba a debreceni házba van bejelentve állandó lakosként, ahol már hat éve nem járt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Jakab Istvánnak ! hé jakab, pedig jobban teszed, ha törődsz a gyermekeiddel, és kedves leszel hozzájuk, mert végül is, majd ők választják ki neked a megfelelő szociális otthont:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@entero: A @jancsik68: -t??? Őt nincs miért!!
Nem őt kell(ene) sajnálnod, hanem a "kereszténykonzervatív poloitikusgyerekeket", meg a "szellemi rövidnadrágos jobbos bérbeírókat", meg még a Fidesz-Kdnp-vel megáldott "Máriaországát"!! Ezeket vsn miért sajnálni!!
batukán
@entero: 25, 23:28 Lehetne a lényeg az is, mert annyira hangoztatják a család szentségét, a szeretet a segítség fontosságát, hogy ilyenkor természetes, az ember rögtön lecsapja a magas labdát és újra tudatára ébred, annak mekkora hazugság az amit hirdetnek, hogy közhellyel éljek:Bort isznak és vizet prédikálnak.
Pálinkafőző Rézüst
@batukán: hazudnak, hazudnak és hazudnak, és képmutatnak! Ennyi.
Proli
Ő pontosan megtestesíti a vérbeli fideszest!
Ennyi, semmi több.
Epü
A Parlament alelnöke nem akar tudni a gyermekeiről?
Mi ebben a fúrcsa? Az ország feje sem akar tudomást venni a népéről!
Attól, hogy valaki magasbeosztású, tanult ember, attól még lehet tapló, sötét, bunkó, vagy akár bűnöző is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.