2010 óta az Orbán-kormány nem tudta elérni a Kötcsén kitűzött célt, hogy véget vessen a "terméketlen viták" egymást követő korszakainak. Azt képzelték, a "centrális erőtér" kialakításával megtalálják a megoldást. Csakhogy a másik Magyarország elnyomása nem megoldotta, hanem a szőnyeg alá söpörte a problémákat. Orbán ezzel nem tudta megszakítani az "ellenkormányzások" láncolatát. A Fidesz-kormány leváltása után más utat kell találni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@SwordFish: Fidesz-LMP kizárt. Fidesz-Jobbik nem lehetetlen (bár ne adja Isten). Fidesz-Mszp pedig képtelenség. Vagyis az marad ami most van.
SwordFish
@entero: Pont az nem maradhat. Orbán vezette Fidesz olyan mint a Gyurcsány vezette
MSZP. Vállalhatatlan normális lelkű ország számára!
dzurinda
@entero: "Vagyis az marad ami most van."

Tegyük fel, hogy 40-45%-a lesz a Fidesznek 2014-ben (nagyon is elképzelhető, hiszen 2010-ben is csak 52%-ot kaptak, azóta pedig visszaesett a támogatottságuk). Ebben az esetben mi lesz? Fidesz-Jobbik? Ha ez az "álompáros" összejön, akkor tényleg csak a menekülés marad :(
marlin
@entero: A Fidesz "mindenféle variációból" kizárt!! A zOrr bán "oda megy", ahová való!!
Hellcat
Hála a fidesznek az ország ketté van osztva jobb és baloldalra akik általában gyűlölik egymást, innentől fogva itt nem lesz normális kormány mert csak a gyűlölet meg a versengés fog kijönni az egészből. Ismételten hála a fidesznek akik csalódtak a szocikban azok átmentek hozzájuk aztán akik most családótak a fityiszben is azok meg nem mennek sehova...és nekik ez kell...minél kevesebb aktív szavazó. Közben persze ők elvannak a milliós fizetésükből és leszarják mire kaptak felhatalmazást, a kisembernek nincs beleszólása. Amíg a politikus milliókat kereshet addig itt nem lesz olyan kormány vagy párt, amelyik akar is tenni a hazáért.
powermause
A FIDESZ-nek egyetlen kudarc van a számláján,mégpedig ez a terméketlen here baloldal.(Meg akik egész életükben ebből élősködtek+LMP)Meg kellet volna törni őket.Ezekkel nem "politizálni" kell,hanem kényszeríteni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.