Az elmúlt hónapok kiemelten fontos közéleti eseményeinek megítélését mérte fel a Medián a 444 megbízásából.

Felmérték, mely pártokat gyengítheti Magyar Péter mozgalma a választók szerint
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Az országos reprezentatív felmérésből kiderült, hogy a válaszadók többsége (51 százaléka) szerint Magyar Péter fellépése inkább az ellenzéket gyengíti, de a rendszerre nem jelent komoly fenyegetést.

"Vannak, akik szerint Magyar Péter sikere komolyan gyengíti Orbán Viktor és a Fidesz uralmát, mások szerint Magyar Péter fellépése csak a korábbi ellenzéki pártokat gyengíti, de az Orbán-rendszerre nem jelent komoly fenyegetést. Ön melyik állásponttal ért inkább egyet?"

- hangzott a kérdés, a válaszok pedig így alakultak:

A válaszadók 51 százaléka volt azon az állásponton, hogy csak a korábbi ellenzéki pártokat gyengíti.

39 százalék mondta azt, hogy gyengíti a Fidesz uralmát.

10 százalék nem tudja.

A válaszokat a pártszimpátiai is befolyásolta. A fideszeseknek csak 9 százaléka gondolja úgy, hogy pártjukat is gyengíti Magyar Péter fellépése, 85 százalék viszont azt mondja, hogy a korábbi ellenzéknek árt.

A Tisza-szavazóknak viszont 79 százaléka mondja azt, hogy a Fidesz uralmát gyengíti Magyar Péter, és 16 százalék gondolja azt, hogy csak az ellenzéket.

A többi ellenzéki párt szavazóinak 43 százalék mondja azt, hogy Magyar Péter a Fideszt gyengíti, 49 százalékuk szerint pedig éppen a korábbi ellenzéket: vagyis éppen az ő pártjaikat.

Forrás: 444.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Mindenki előtt ott volt a lehetőség ami Magyar előtt.
14 éven keresztül!!! Tizennégy!!
Bármi is lesz, maguknak kapálták, én mint szavazó semmiről nem tehetek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Őrnagy: az agyadat egy ukrán szervkereskedöktöl vetted, ami eredetileg egy bekattant alkeszé volt!
verőce21
Ezek a pártok mindegyike olyan, mint egy építési vállalkozó, aki felveszi tőled az előleget agyagra - akár többször is a drágulásra hivatkozva -, de sohasem érkezik meg az építési anyag, nem hogy az álmaidat megépítsék belőle...! :)
Géza
Hörögnek libernyákék, mocskolják a magyarokat és mindenkit, akik nem akarják elárulni Magyarországot a Rothschild birodalomnak! Lesz hatalmas pofon vasárnap és megmutatjuk megint nekik, hogy ők itt csak megtűrt senkik, akiket akkor vágunk a sarokba, amikor akarunk!
Magyarország a magyaroké és nem ezeké a degeneráltaké!
Horizont
@Géza: hű de kemény vagy baszod. Mit mutatsz meg te orbán imádó? Talán azt, hogy a többszörösen eltört lábú kisfiút 500 km-t utaztatta a mentő mire ellátták? Remélem te is így jársz majd és höröghetsz majd. Nem láttok a kormánypropagandán túl. Csak a gyűlölet csak az utálat csak a köpködés csak a fidesz csak az orbán. Bravóóó...
Géza
@Horizont: Gyilkosokat, tolvajokat nem támogatták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.