Azt már persze megszokjuk lassan, hogy az ostoba nyugat, miközben a mi bekecsünkbe fújja az orrát, rólunk (smitteli, semjéneli) másolja a siker zálogát, az unortodoxiát. Azonban a Nemzet új veszedelemmel találta szembe magát: nemcsak, hogy fogy a magyar, de a 21. századi gaz újvikingek már a jó magyar orvosokat is lopkodják tőlünk!

Feltöltő: Komjaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Komjaga
@varirmag: Igazad van! Szüntessük meg az egész elkorcsosult felsőoktatást! És a pénzből csináljunk még három koronaőrséget, meg lehetne belőle egy szép nagy stadion is, amiben gladiátorjátékokban lehetne minden ellenzékit kivégezni. A népnek meg vennénk sok kenyeret! Még véletlenül se munkahelyeket teremtsünk, hogy a diplomásoknak legyen helyük, zárjuk be az egyetemeket. Akkor nem lesznek munkanélküliek. Egyébként is a sok kis tetü egyetemista, ahelyett, hogy dolgozna a szalagon éhbérért, meg kussolna, utána meg a kocsmában szomorkodna, lázad. Pfejj. Pedig nyomoroghatna, ahogy engedelmes jó magyarok ezrei teszik, utána meg irigykedhetne más vagyonára. És itt még a zsidókról nem is beszéltünk, vagy a cigányokról, vagy a németekről, vagy az EJU-ról, meg az amcsikról, akik miatt nekünk rossz. De ha befogjuk a szánkat és nyomorgunk a hazáért még egy kicsit akkor majd 20 év múlva Kánaán lesz
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@varirmag: "Évente többszáz "büfédiplomás" végez, akik utána munkanélküliek lesznek. Többszáz fiatal felnőttet tartunk el hosszú évekig akik csak "parkolnak" a fősulikon, egyetemeken,diplomát soha nem szereznek."

Csak két dolgot mondanék ezzel kapcsolatban:

1, A felsőfokú végzettségűek között a legalacsonyabb a munkanélküliség.

2, Ha valaki "évekig parkol" a felsőoktatási intézményekben, akkor átkerül fizetős helyre, tehát nem "mi tartjuk el".
Dr.luigilongo60
@varirmag: Azt csak csendben jegyzem meg, hogy tudomásom szerint az orvosi és a jogi egyetem már kurva régóta nem ingyenes, remélem van valakinek konkrét infója erről és megosztja velünk.
Komjaga
@dzurinda: Mondanám, hogy szívesen, de azt hiszem kissé paradox lenne :)
dubitus
@varirmag: (ma, 14:56)
Igazad van!
Ám, kérlek válaszolj: úgye, az épülő stadionokat is mi fizetjük?
No meg a focistákat is, a klubok állami támogatásával?
.
Ezek után, hogy ennyit költenek stadion-építésre, marad-e a focisták fizetésére?
QQCSI
Való igaz, hogy rengeteg az ingyen tanult diplomás.
Nem szeretnék indulatokat gerjeszteni, de a Bagi-Nacsa műsorban Zsédenyi Adrienn nyilatkozott, hogy szociál-pszichológus vagy mifene diplomája van. A Maradj talpon c.vetélkedőben ezer és egy ember közli, hogy ilyen-olyan felsőfokú végzettsége van, de soha nem dolgozott a szakmájában! A pályaelhagyókkal Dunát lehetne rekeszteni.P. A Bochkor neje (nem jut eszembe, TV2 Híradós ) végzettsége szerint orvos...
Az valóban elképesztő, hogy szinte egyetlen tanár nem tanít, hanem biztosítási ügynök...
szóval rendet kéne vágni a felsőoktatásban,
de ki vágjon rendet?
Az, akinek már 'ingyér' megvan 1-2 diplomája?!
Vagy az vágjon rendet, akinek, ha öt gyereke van, akkor is meg tudja fizetni a legmagasabb tandíjat?!
QQCSI
@Horizont: "Mindent "kidobtak" a rendszerváltáskor vagy utána mert komcsi volt. pedig a jó dolgokat meg kellett volna hagyni."
Ezt mondom én is, hogy Orbánék mindenbe belepancsoltak, de mindent elQrtak!
Folyton úgy érzem, mintha premizálnák őket, hogy találjanak ki valami baromságot,
mindegy, mit! Ha nem működik, mert törvényellenes, emberiesség ellenes, ellentétes az uniós szabályokkal, nem számít, majd módosítjuk. Az idő meg telik, a pénztárcájuk dettó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.