Csak „kiművelődne" a börtönben J. János, ezért a bíróság úgy döntött, inkább javítóintézetbe töltse a fiatal az előzetes letartóztatását. Meglehet, sok újat nem tanulna a börtönfalak között, hiszen azért kell felelnie, mert újév hajnalán két sportolót is majdnem a túlvilágra küldött késével. Csak a aszerencsén múlott, hogy mindkét fiatal, a bokszoló Sávoly Gergő (18) és birkózó barátja, Bozsányi Gergő (19) is túlélte a támadást. Utóbbit még mindig intenzív osztályon kezelik, a penge felhasította a hasát, több létfontosságú szervet is elkaszálva. Sávoly reggel hagyhatta el a kórházat. Érthetetlen a bíróság döntése. Ha valaki kellőképp bátor ahhoz, hogy egy késsel nekirontson egy másik embernek, akkor nem hiszem, hogy félteni kellene a börtöntől. Vállalja a felelősséget azért, amit tett! Nem rajta múlt, hogy a fiúk nem haltak meg, hanem az orvosokon, akik megmentették őket. Miért kérdés az, hogy akár meg is ölhette volna őket? – mondta felháborodva Bozsányi Gergő édesapja, Andor.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Pilóta: Ezért is kellett volna levinni a büntethetőség korhatárát,amit itt a propin nagyon sokan elleneztek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@QQríkú: pató pálra bíznám az itélet hírdetést.
QQríkú
@alfás: Az más, az dicsérendő, mint a gurmand a Gundelben :)
kerék
@QQríkú: Ez a baj, Magyarország az egyetlen, ahol a bűnügyek minimum 2 maximum 8-9 évig is eltartanak.
Az ilyen férgeket meg jó hogy nem tüntetik ki. Hova süllyed ez az ország már???
Pilóta
Javítóintézet helyett börtönbe megy J. János

Javítóintézet helyett börtönben kell letöltenie az előzetes letartóztatás idejét J. Jánosnak, a szigethalmi késelés gyanúsítottjának a Budapest Környéki Törvényszék hétfői jogerős döntése értelmében.
mno.hu/belfold/javitointezet-helyett-bortonbe-megy-j-janos-1129249

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.