Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója visszautasítja, hogy Bayer Zsolt írását összemossák a kormányzó párt véleményével. A politikus az MTI Hírcentrumnak kedden azt mondta: az újságíró felháborodását értik, a stílusát azonban nem. Kocsis Máté hangsúlyozta, hogy Bayer Zsoltnak, bár tagja a Fidesznek, nincs pártfunkciója, és tudomása szerint senki sem kezdeményezett ellene eljárást a szombati Magyar Hírlapban megjelent publicisztikája miatt. A fideszes politikus egyúttal bolhacirkusznak minősítette a baloldal viselkedését az ügyben.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
A fidesz bármilyen aljassága bolhacirkusz!
Rézangyal
Na meséljétek ezt a Nyugatnak. A ti óriásnál hatalmasabb baklövéseitek mind bolhacirkusz ( Bayer), meg bulvárkacsa ( plagibá). Kár, hogy a bagatellizáláson kívül semmi más nem megy, de az is egyre rosszabbul. Arról már nem is beszélve, hogy senki nem hisz nektek el semmit.
töky
@Rézangyal: de ha végigolvasod Bayer jegyzetét, rájössz, hogy minden szava igaz.
Rézangyal
@töky: Tudom. Ki kellene mellette állni és nem savazni. Mert titokban MINDENKI így gondolja, csak nem merik kimondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.