Az atv.hu által megkérdezett fideszes politikusok többnyire elhárították a Bayer Zsolt írásával kapcsolatos kérdéseinket. Akik mégsem, azok válaszaiból úgy tűnik, nem valószínű, hogy Bayert kizárnák a kormánypártból. Gógl Árpád, a Fidesz Etikai Bizottságának tagja az atv.hu érdeklődésére azt mondta: nem olvasta Bayer publicisztikáját, de hallott a botrányról. „Mivel nem olvastam, fogalmam sincs, hogy Bayert ki kellene-e zárni” – tette hozzá kérdésünkre. Arra sem tudott felelni, hogy szerinte ki fogják-e zárni a pártból a közírót, azt azonban megígérte munkatársunknak, hogy el fogja olvasni a cikket. Általánosságban az etikai eljárás rendjéről a volt egészségügyi miniszter azt mondta: ahhoz, hogy egy Fidesz-tag ellen etikai eljárás induljon, azt valakinek kezdeményeznie kell. Az eljárást az adott tag lakóhelyén működő etikai bizottság folytatja le, a megyei etikai bizottság a másodfok, az országos pedig – melynek Gógl is tagja – a legvégső fellebbviteli fórum.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
" Gógl Árpád, a Fidesz Etikai Bizottságának tagja az atv.hu érdeklődésére azt mondta: nem olvasta Bayer publicisztikáját, de hallott a botrányról. „Mivel nem olvastam, fogalmam sincs, hogy Bayert ki kellene-e zárni” – tette hozzá kérdésünkre. ..."

Basszus !!! Etikai bizottsági tag, és nem olvasta...akkor mi a f@szért ül a székben az adófizetök pénzéböl...a botrány kirobbanásakor miért nem olvasta (lehet hogy nem tud olvasni ?)???
Jaaaa, majd elolvassa???
Èn meg " majd " befizetem az adót !!!
Egyik kutya, a másik eb...ezeket tartjuk el...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Az atv-n a Bayer cikkel foglalkoznak,nem a bűnözőkkel !! Azok tovább gyilkolnak !
Minden "érzékenylelkű" rasszistázó figyelmébe ! Ilyen gyilkosságok naponta történnek !

""A két gyanúsított néhány kérdés után részletes beismerő vallomást tett. Egyikük az áldozataikkal egy utcában lakik, vélhetően ő adta a tippet, hogy a védtelen öregeket támadják meg, ám mivel látásból ismerték őt, el kellett hallgattatni az áldozatokat.
A kegyetlen cigány rablógyilkosok mindössze kétezer forintot zsákmányoltak, azt is apróban. A gyanúsítottak egyike sem dolgozott még életében folyamatosan, csak alkalmi munkáik voltak. Az ózdiak szerint a városrészen még nappal is rettegnek a lakók, akik többsége idős, védtelen nyugdíjas. Nem ritka, hogy fényes nappal támadják meg őket az utcákon portyázó cigány suhancok. Több városlakó is arról beszélt, hogy a közbiztonság gyakorlatilag nulla.
Ilyenkor hol vannak a „harcos jogvédők” és a magukat „demokrataként” reklámozó „politikusok”?""
mariaberta
Azért az érdekes, hogy a sem Gógl Árpád, sem Hoffman Rózsa úrhölgy nem olvas.
Igen műveltek és tájékozottak lehetnek.
Mobil123
@mariaberta: Hát nacsasszony azt mondta nincs ideje olvasni. Pedig a gyerekek jobban járnának ha olvasna az asszonyság , mert kevesebb időt fordítana az oktatás "korszerűsítésével".
pesti
@keresztapa: Hogy néven nevezik a gyilkosokat az stimmel.Ha jól tudom,ott nem szokják a gyilkosokat szabadlábra engedni!/ÚGY LáTSZIK,HOGY A MEMÓRIáVAL VAN EGY KIS BAJ/.SZERINTEM A CIGáNYOK IS MAGYAROK!NEM TUDOK RÓLA HOGY NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKMég a FIDESZ képviselök között is ülnek a ParlamentbenAzok nem Magyarok?A lényeg az ,hogy a cigányok között van rendes emberés van GAUNER,uganúgy mind a majoritásban!Minden esetre nem megengedhetö uj HOLOKAUSTOT indítani senki ellen.Csak az kivánhat ilyet,akinek halvány fogalma sincs hogy ez mit jelent!Az alapvetö probléma a megélhetésben van.Mindekinek meg kell adni a lehetöséget ,hogy tisztességesen tudjon élni és asztán lehet itélkezni!A nag halak elúsznak és a kicsinyeken verik el a port!
marlin
Miért kellene a Bayer "békemenet" Zsoltot kizárni a Fideszből, hiszen ő az ötös számú pártigazolvány boldog tulajdonosa!!
Meg aztán ismert a mondás: "Hasonló, a hasonlónak örül"!!
Vagyis a sikeres és hosszú kapcsolat titka nem a különbségekben, hanem a hasonlóságban rejlik!!
Tehát Bayer "békemenetnek" stabil, kiérdemelt helye van a Fideszben!!
kukac50
Nem fogják kizárni. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.