Bejelentette kilépését az LMP-ből a Jávor-Karácsony-féle Párbeszéd Magyarországért platform. Schifferék tárgyalni fognak, és szerintük az LMP nem szakadt ketté.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@Pálinkafőző Rézüst: Lehet az is persze. De fletó utódja volt, és az mszp-t is megkörnyékezte, ami nálam szintén rossz pont.
kerék
@miazavalami: Így is egyel több dologgal foglalkoznak mint a többi párt..
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Na majd meglátjuk. Ha a programját bemutatja. Januárra ígérte. Arra is kíváncsi vagyok a finisben ki van mellette. Csak nehogy úgy járjon , hogy minden bukott politikus rajta keresztül akar ismét bejutni. Kategorikusan ki kell jelentenie kivel miért és hogyan. Akkor a fidesz bármit tesz , vagy mond tudja cáfolni.
miazavalami
@kerék: Megnéztem a gazdaság fellendítéséről szóló programjukat. Kissé durvának találom , alapjaiban jók ,de ezt úgy lehet elérni ha nagyon sok pénzt fektetnek bele. Az ugye nincs. Akkor honnan szerzik. Feltettem a kérdést . Többen válaszoltak , hogy államosításból. Ez már megtörtént egyszer, tudjuk milyen eredménnyel...
kerék
@miazavalami: :) Én mondtam,hogy csak a cigánykérdés rendezése miatt szavaznék rájuk. Mert azt tuti elintézik, utána szétlopnak majd minket, ahogy a többi is, de legalább tettek valamit.
miazavalami
@kerék: Nem babás! Így nem lehet hozzá állni! Többet ártanának mint használnának. Köztes megoldást kell keresni. A legszívesebben én összeszedegetném minden pártból az olyan politikusokat ( kevés van) akiknek vannak értelmes gondolataik, azokat kicsipkedném belőlük és összegyúrnám egy olyan párttá amely valóban az ország az emberek , a dolgozók pártja lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.