Üdültetéssel szándékozik orvosolni a létminimum alatt élő közmunkások problémáit a kormány. A Belügyminisztérium 50 millió forintot szán a pályázatra, ám az utazás költségeit nem fizetik a nyerteseknek, így azt a 49 ezer forintjukból kell kigazdálkodniuk a közmunkás családoknak. Ugyanakkor sokan még addig sem juthatnak el, hogy elutasítsák őket: a jelentkezés feltétele egy nyomtató, egy szkenner és egy internetkapcsolat. A pályázható szállodák között például egy jacht klub is szerepel.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Reménykedjünk, hogy minden helyre lesz jelentkező, hogy bebizonyosodhasson Pártunkéskormányunk igaza, mely szerint: 47 ezerből meglehet élni, sőt még üdülésre is fussa. Főleg a Köztisztviselőink által bojkottált Balatoni üdülőkbe. Mivel a Köztisztviselőinknek már derogál az adózók pénzét Magyarországon elkölteni.
De ne csodálkozzon az a pár, tehetősebb Közmunkás, - reméljük nincsenek tucatjával - akiknek mégis sikerülne ezt a „sikertörténetbe illő lehetőséget” meglovagolni, amint visszaértek az álomnyaralásból meglátogatja az Adóhatóság, egy aprócska kérdéssel: Miből is tellett erre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.