Na, ki tudja, hol van Kahawa? Itt a nap képe! Kövér László messze vidékeken képviseli Magyarországot. Országgyűlésünk szigorú elnöke pár órája magyar zászlót húzott fel Srí Lankán, a Galle tartományban található Kahawa faluba, ahol a Baptista Szeretetszolgálat úgynevezett HELP-falut épített még 2006-ban.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak nehogy összekeverjék lőrés szemű csapajev elvtárs vöröskatona ivadékot a yetivel. A TASSZ jelentés: Srí Lanka lankáin ismét feltűnt a rég kihaltnak hitt havasi hegyiember a yeti. Többen látták amint egy félázsiai zászlóval a kezében futkoz és nagy meglepetésre felhúzza egy póznára majd vesszen Gyurcsány csatakiáltással eltűnik a jávai előemberek kedvenc üdülőhelyén Szingapúr adóparadicsomában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
Erről eszembe jutott Toporgyán és a cseresznye című tragikomédia.
Dr.luigilongo60
@tűzróka1939: Még az hiányozna, egy barna menyecske, hogy szaporodjon ez a szarházi.:-)))
marlin
Elszőr elnéztem a címet, aztán kiderült korán örültem!!
Azt olvastam :)), hogy Kövér Kahawában tűnt el!!
Szóval nincs olyan szerencsénk!!
Mobil123
@tűzróka1939: Ebből igazán gusztustalan utódok lennének:-DDDDD De má ne is haragudj, és ha Pintér ezeket a kecske utódokat akarja szép osztani itthon, az kész ráb@szás lenne. :-)))
csikknorisz
Úgyis sokan küldik melegebb éghajlatra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.