„Még ha a méretünk ennek határokat is szab” – mondta a pénzügyminiszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"A kormány a rombolás helyett a megújulás pártján áll, a háború helyett a békét támogatja. Mint mondta: Magyarország azóta fejlődik ismét, mióta a 2010-ben felállt neki"'" hazudta.

"'"külhonban 3000 templom építését vagy felújítását támogatta a kormány az elmúlt évtizedben"'"

Világos ugye? 3 ezer templomot, a büdöskurva anyátokba, 3 000 templomot baszd meg a kurvaanyádat, miközben lerohasztottad az egészségügyet és az oktatást.

3 000 templomot, és erre büszke a rohadék cigány állat.

Most már szabadon választhat a magyar, vagy megakar gyógyulni vagy elmegy templomba. Méghogy nincs magyarországon szabad választás..
csak úgy....
@Maccska: = idióta elmebeteg aki csak hazudozik!
csak úgy....
@Maccska: templomban mikor voltál utoljára te gyogyós , te akit anno a párttitkár ´gy keresztelt meg,hogy lepisált!
Nessy
Nyugalom! Hosszú a kórházi várlista, tessen helyette foci meccsre, vagy a felfordított templomban tartandó szentbeszéd helyett kormánypárti polikosuk szózatát hallgatni!Tisztelt Varga Mihály! Szép a "kereszténység védelme", de nem ártana, ha közben a Tízparancsolatot ismernék és betartanák hazánk nagyjai, nem csak egy részét!
balos
@Nessy: Nincs itt semmi látnivaló!A föld azé aki eltudja nevesíteni!A bankok is jó kezekben van termelik a hitelkárosultakat,a munkások meg örülhetnek a közmunkának!Aki itt jól jár,azt már a csendrendőrei védik a tekintetes hűbér urakkal együtt!Ezt a trianont már a kisebb országon belül a 89es rendszarváltok tették lehetővé!Ezekkel a regnáló patkányokkal!Bocsi igazi PATKÁNYOK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.