„A következőket kell elmesélni Jakab Attiláné éhségmenetelőről. Jakab Attiláné valóban diplomás, végzettsége szerint diplomás ápoló. A mátészalkai kórházban dolgozott, ám onnan valamilyen oknál fogva eljött. Majd a györteleki önkormányzatnál helyezkedett el mint a gyermekjóléti szolgálat vezetője, ám innét valamilyen szint­úgy nem ismert oknál fogva, Halmi József polgármester kirúgta. Na most Jakab Attiláné és Halmi József jelen pillanatban együtt éhségmenetel. Megkérdeztem: nővérhiány van. Úgyhogy Jakab Attiláné, amint hazaér az éhségmenetről, azonnal hívhatja bármelyik kórházat, tárt karokkal várják. Igaz, ez lényegesen nehezebb, mint elsétálni Pestig, és közben marhaságokat beszélni, de ha már egyszer olyan kevés az a havi negyvenötezer… Nem mondom, hogy a nővérek sokat keresnek, de ennél többet. A palánták meg a virágok pedig hozzák a többit. Elfér még egy harmadik ház azon a telken, lehet építkezni két éhségmenetelés között.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
igen, csakhogy az angol kultúrában, ahol már az elementaryban is kimondottan tiltják a rasszizmust, egyszerűen röhejes ez a hozzáállás. egyébként nem csak ők gyilkolják. csak őket látványosabb kiemelni. teremts egy ellenségképet, akire kivetítheted a haragod. ha a cigányokat, zsidókat...kiutálják az országból, a probléma akkor sem fog megszűnni. vagy te ebben hiszel? ahogy eltűnnek a cigányok a gettókban, utána minden szép és jó lesz?
nem értem az emberek miért nem tanulnak a történelemből, és dőlnek be az ilyen szövegeknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
csakhogy a történelem folyamán ezt a játékot már sokszor eljátszották. miért nem vagyunk képesek tanulni mások hibáiból?
tarstudszotar.adatbank.transindex.ro/?szo=18
miért van az, hogy ha romániában lépnek a székelyek lábára vérbe borul a szemünk, de ha nálunk történik valami hasonló, arról nem akarunk tudomást szerezni?
outsider
@bundi: A székelyek románokat ölnek, lopnak meg?
Ha igen, akkor nem szóltam és elnézést kérek, ha nem, akkor...
kedwes
Megint csak az a fontos, ki mondja! Ez a firkász csak akkor szólal meg, ha fizetnek érte. Valószínű megkapta a heti érte!
Dr.luigilongo60
@gabrella: " "Isten hozott benneteket, magyar cigányok" "

Zsoca mondta ezt Gyulán a birkamenetelő kormánybarát cigányoknak.
Azok jó cigányok, csak a többiek nem, vagy akkor hogy is van ez?

Bundinak van igaza, ezek mindif igyekszenek másokra kenni minden problémát.
Nehogy valaki abban ringassa magát, ha tegyük fel kitakarítjuk hazánkból az összes cigányt, meg zsidót, bármi is jobb lesz.
kukac50
Bayer Zsoltnak is 47 ezer forintból kellene a családját eltartani akkor nem szemétkedne az éhségmenetelőkkel.
kukac50
Volt a pofáján bőr a cigányokkal együtt béke menetelni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.