Magyar Tavasz Mozgalom néven pártok felett álló nemzeti értelmiségi tömörülés alakult, amely fellép a Hallgatói Hálózat balliberális véleménydiktatúrája ellen – ezt Stummer János, a mozgalom elnöke jelentette be hétfő délután a budapesti Deák téren, a HaHa tüntetésének helyszínén. Megállítanák a fiatalok elvándorlását A Magyar Tavasz Mozgalom sorai közé vár minden olyan felsőoktatásban részt vevő hallgatót és diplomás fiatalt, akit gondolkodása a hagyományait és múltját tisztelő keresztény Európához köt – jelentette be a délutáni sajtótájékoztatón Bernáth Georgina, alapító tag. Hozzátette, a mozgalom célja, hogy bátorítást adjon mindenkinek, aki úgy érzi, ez az értékrend nem kap megfelelő hangsúlyt az értelmiségi párbeszédben. Bernáth Georgina aláhúzta: „Egyre több fiatal kényszerül arra, hogy élete legtermékenyebb időszakában munkájával nem hazánkat gyarapítja. Az ő munkájuk, szellemi termékük hatalmas veszteség Magyarországnak. Szeretnénk őket is elérni, megszólítani,...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A megszorításokat és a HaHa módszereit is elítélik

Stummer János elnök elmondta, a mozgalom zászlóbontásának helye és ideje is szimbolikus, azt szeretnék jelezni, hogy a jelenlegi zűrzavaros körülmények között is van egy olyan remény, amelybe érdemes minden nemzeti gondolkozású, Magyarország jövőjéért felelősséget érző magyar fiatalnak bekapcsolódnia.

A Magyar Tavasz Mozgalom elítéli a felsőoktatást érő megszorításokat, amelyek „a magyar tudományosság legfontosabb intézményeinek működését veszélyeztetik” (ez szerintük minden tisztességes magyar értelmiségi felelőssége), tiltakoznak ugyanakkor az egyetemi polgárság nevében véleményt alkotó, „magukat függetlennek hazudó, de politikai érdekeknek megfelelő önjelölt diákvezérekkel” szemben is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.