A kommunikációs szakember békésen autózott november 4-én a szombat reggeli forgalomban, fejében már az ellenzéki kommunikáció aznapi feladatai jártak. Derűs hétvége ígérkezett, bár kicsit csípős volt a hajnal. A járdákon piacra igyekvő nyugdíjasok, a személygépkocsikban a közös hétvégét tervező kisgyermekes családok haladtak. Ekkor ugrott Lexus típusú terepjárója elé két alak. Öltözetük nem volt feltűnő a novemberi fagyban: egyikük magasra gombolt kapucnis kabátot viselt, szemét enyhén sötétített üvegű szemüveg takarta, zsebre dugott kezében akár fegyvert is szorongathatott. A másik alak fején sapka, arca előtt kötött sál volt. Az alacsonyabb termetű alak, aki arcát sállal takarta, kesztyűvel borított kezével kerekes bevásárlótáskát, népszerű nevén banyatankot húzott. Ezen szállítóeszközt vélhetően az álcázás miatt vette magához, míg a kesztyű nyilván arra kellett, hogy ne hagyjon ujjlenyomatokat a támadás során. A támadás váratlanul érte Habony Árpádot. Részletek:

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
igen , igen ! ez csak is így történhetett ...nahát !
Törölt felhasználó
Szerintem meg egy nagyképű bekokózott paraszt, de ez még a legalja nőket rugdosó viselkedést(mentalitást) sem magyarázza. Igaz Viktor spanja, mint a Bayer is, együtt rötyögnek a nemzeti piknikeken. "madarat tolláról embert barátjáról" és ez náluk oda-vissza érvényes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.