A Fidesz változatlanul hazugságokkal próbálja elterelni példátlan kudarcáról a figyelmet - írta szekesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A Fidesz másra képtelen, mint a másik pártokra való mutogatásra,azzal ébrednek azzal fekszenek,hogy Bajnairól vagy az MSZP-ről beszélnek.
Semmi értelmes gondolat nem jut az eszükbe,csak az ellenzék!
Orbán vette el a rokkant nyugdíjakat, Ő javaslatára minősítették le az embereket és rakták át segélyre,hogy ne kaphassanak özvegyi nyugdíjat, vagy bármikor ellátás nélkül maradhatnak. Orbán a minimál nyugdíjat is csak épp,hogy emelte.már 30 ezer forint,ami semmire sem elég. Sajnos a Fideszék még szegényebbé teszik a szegényeket.
A Fideszeseknek kellene Ócsára költözni,és élni 28500-30000-47000 forintból, két évig legalább. Orbánnak a 28500 -at javaslom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.