Az RTL Klub és a Blikk után Bartók Béla szerzői jogainak örököse, és Puskás Ferenc özvegye is nekiment az MSZP-nek a Magyarország ma címmel készített kampányfilm miatt. A két sajtóorgánum szerint a párt engedély nélkül, a szerzői jogok megsértésével használta fel az általuk készített tartalmakat, míg Puskás Ferencné a legendás magyar labdarúgó nevének kampánycélú felhasználását kifogásolja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kengyefuto
@entero: HAZUDSZ!!! Mert maga orban ajnárkozott 2010-ben,hogy "az ország gazdasága,pénzügyi helyzete jó állapotban van!Ez köszönhető az elődeimnek de főképpen Bajnai miniszterelnök úrnak,hogy kiválóan kezelve vezényelte le a világválság Magyarországot érintő nehézségeit." orban akkor örömtriádát harsogott,vagy csak egyszreűen hazudott? Ez a kérdés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@QQCSI: Hajj,de tájékozott vagy öcsi!
A manyupokat 1998-ban indították. A lényeg, hogy meghatározott kortól kötelezővé tették a tagságot. Az idősebb korosztály nyugdíjba vonulásával, kihalásával a járulék fizetések egyre nagyobb arányban vándoroltak a manyup, illetve azok vagyonkezelőinek (nyugati bankok) zsebébe, szemben az állami nyugdíjalappal, amelybe az egyre több nyugdíjasnak egyre kevesebb bevételből kellett biztosítani a nyugdíját. Évről évre, vagy hitelből, vagy a költségvetés más tételeiből irányítottak át pénzeket ide. 2010-re a Magyarországon fizetett nyugdíjjárulékoknak már több mint a 60%-a magánnyugdíjpénztárakban landolt, ugyanakkor a magánnyugdíjpénztárak első nyugdíjfizetési kötelezettsége 15-20 év múlva jelentkezett!

Egy érdekes statisztikai adat...
1900 és 2012 között a magyar társadalom tragikus változáson ment át.
A 60 éven felüliek aránya megháromszorozódott, miközben a 14 év alattiak száma harmadára csökkent
QQCSI
@senkifia68: Köszönöm az infót, kár, hogy ezzel egy jottányit sem cáfoltál meg.
A munkáltatóktól és a munkavállalóktól levont nyugdíjjárulékok helye a nyugdíjalapban van, amelyből a jelenlegi nyugdíjakat részben vagy ha lehetséges teljes egészében a nyugdíjakra kell fordítani. Az, hogy ez működik-e és miként, más lapra tartozik, de az összes levonásnak ott kell landolnia, nem másutt, Bátyóka!
senkifia68
@QQCSI: Há nem mondod öcsi! Mennyire igazad van! De most komolyan!!!
coni
@senkifia68: Ez az egész manyup egy demagógia, mivel az állam szabta meg a működési feltételeket. Mennyi jutalékért dolgozik a manyup, milyen portfólióba fektethet. A munkáltatói 24% a nyugdíj alapba ment, csak 8% munkavállalói tagdíj ment (később 10% lett) ment a manyuphoz, de többnyire csak azoké akik 1955 után születtek.

1998-2002 között fidesz kormány volt de akkor nem zavarta őket még a manyup rendszer, mert nem volt még együtt a 3000 Milliárd amit már érdemes lenyúlni (és eltőzsdézni a 10%-át).

Én tavaly csaknem 20% kamatot kaptam a manyup után (millió körül).
senkifia68
@coni: Az egész állításod közönséges félrevezetés!!!
Az állam a manyupnak semmit nem szabott meg! Olyannyira nem, hogy nyugdíjszámításhoz szükséges algoritmusok kidolgozását is a manyupoknak kellett volna elvégezni, de mint kiderült, nem hogy azt nem alkották meg, de a törvényi kereteket is csupán tacepaonak nézték! És ezt nem a FIDESZ, hanem PSZÁF állapította meg még 2008-2009-ben!!!

Akkor te szerencsés vagy! Unoka öcsém fia 1,2 millia körül bukott, most folyik a per, eddig több mint 400-an perelték a manyupot! Hogy te mint kaptál lehet itt lózungolni és izzítani!! Valahogy érdekes módon azoknak konyult le a szája széle leginkább, akik eddig is abból éltek! Talán te is!
rézfánfütyülős
@senkifia68: Nem vitázni akarok veled, mert sajnos nagyrészt igazat írsz!
De ilyen esetben is fennáll az egyén felelőssége a döntése meghozatalakor.
Fiam, vejem és lányom becsületes pénzt kapott, igaz ők sokáig nézegették a lehetőségeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.