"2006-ban Te ajánlottad nekem, hogy tegyem a pénzem az ingatlanalapodba, mert az ugyanolyan biztonságos, mint a bankbetétek, és ugyanúgy bármikor (azonnal) hozzáférhetek a pénzemhez, amikor szükségem van rá. Most azonban nem fizetsz! "

Feltöltő: karosultak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karosultak
Köszi, megtaláltam, fel is használtam már! örök hála!
Zwei
1949. évi XX. törvény

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA

az inkriminált szakaszok:

13. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a tulajdonhoz való jogot.

(2) Tulajdont kisajátítani csak kivételesen és közérdekből, törvényben szabályozott esetekben és módon, teljes, feltétlen és azonnali kártalanítás mellett lehet.

8. § (1) A Magyar Köztársaság elismeri az ember sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait, ezek tiszteletben tartása és védelme az állam elsőrendű kötelessége.

(2) A Magyar Köztársaságban az alapvető jogokra és kötelességekre vonatkozó szabályokat törvény állapítja meg, alapvető jog lényeges tartalmát azonban nem korlátozhatja.
Zwei
Zwei ma, 19:32 – válasz erre
13. § (2) irreleváns az ügy szempontjából!
karosultak
Te is megszívtad? Gyere ide és csatlakozz az érdekvédelmi kezdeményezéshez!
www.erdekvedelem.nolblog.hu
karosultak
""Én a kisvállalkozásom likvid tőkéjét tartottam az ingatlanalapokban kis kamattal, hogy bármikor kivehessem, ha szükségem lesz rá. A CIB Bank javasolta ezt a formát, és jól is működött. Ez a dolog valóban megér egy tüntetést a PSZÁF előtt. Rám számíthattok pedig vidéki vagyok. Jó lenne 10-11 körül, mire a vonat beér. Tiltakozást is aláírok."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok