Még egy év van a választásokig, de a jelekből az látszik, a korábbinál is durvább eszközökkel és még nagyobb volumenű illegális finanszírozással zajlik majd a politikai harc. Az Átlátszó.hu blogja arra volt kíváncsi, miből finanszírozza a Bajnai-féle Haza és Haladás Alapítvány a működését, illetve miből és mennyit költ a békemenetes Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a Gyurcsány-Bajnai lejáratókampányra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Az biztos, hogy szörnyű kampány lesz. Addig még rengeteg mindent megtudunk a különböző pártokról. Persze, csak rosszakat. Az sem baj, ha nem igaz. Mindig lesz, aki elhiszi.
kengyefuto
Bajnainak óriási hitele van a pénzvilágban!!NEKI ADNAK HITELT!! orban az összerabolt és a maffiózó olligarháknak csúsztatott százmilliárdokból kér most tölük vissza, a mocskos kampányához!! De hiába erölködik a csúti főtahó,mert nem tud felmutatni elégséges létszámú választót! A hazugságaira meg már régen nem kiváncsi az ország 80%-a!!Símán bukni fog,méghozzá minősített kissebbséggel!! / a gyengébbek kedvéért: a"minősitett kisebbség,az ellenzék minősített többségét jelenti!/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.