Nemrég arról írtam, hogy mennyire sajnálom az MNB-t, mint gazdaságunk utolsó védőbástyáját. Íme, ez is elesett! Azt azért nem gondoltam , hogy ez ilyen gyorsan fog menni. Matolcsy nem cicózik, napok alatt dönti romba, amit eddig hozzáértő szakemberek évek alatt építettek fel!!

Feltöltő: Wimevi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Mindezt egy elöre leirt forgatókönyv szerint csinálják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ződegér
"Magyarország pénzügyi rémálom". Magyaroknak az orbán kormány a RÉMÁLOM ! 5 éven és jön a csőd ? Persze mocskos nyugati karvaly tőkések . Fáj a fogatok a szép kis hazámra . De én rendíthetetlenül bízom matolcsy úrrban és urunk királyunk I Unortodixiában :) Beeeee:P
lemma
a nemzeti bank akkor elesett mikor nem képzett tartalékot a devizahitelesek védelmére ill. egyéb intézkedések - mindenki tudta, hogy meg kéne csinálni és meg is említették, de el lettek hessegetve
lópicigáspár
@ződegér: Na ezzel valahogy én is így vagyok! Ámbár a doktor úr a minap azt mondta, hogy elmehetek! (Vagy elmebeteg?)
ződegér
@lópicigáspár: Akkor már nem vagyok egyedül :) . Sajnos a mostani uralkodó rendszer tagjai értették félre a doktor urat . Nem elég, hogy elme rokkantak ráadásul süketek is :)) . Na ezek után mit reméljünk tőlük !
lópicigáspár
@ződegér: Talán, hogy a Gyurcsány monnyon le! :-)
ződegér
Még mindíg a Gyurcsány !:) Mikor jön az orbán ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.