Jaj, már megint minket bántanak ezek az izék. Igen, most nem csak a tuggyukik hanem nagyjából a mindenkik, Brüsszeltől Berlinen keresztül Washingtonig. Mert félre van ám értve minden, mint egyszeri Szaniszló a ponyvakupolás szekértévében. A megmagyarázóember Szájer Józsefnek...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
www.hirado.hu/Hirek/2013/03/21/20/Kettos_merce___Meltanytalanok_a_magyar_kormanyt_ert.aspx
Ettől volt hangos ma a köztévé.
De:
"Éppen csak egy apró bibi van itt megint: Én nem kétlem, hogy Christopher H. Smith úr elmélyedt a magyar alkotmányos vitában, elolvasott és megértett mindent pro és kontra. Éppen csak azt tartom furcsának, hogy a levél se a saját honlapján nincs kint, se a Helsinki Bizottság oldalán nem található róla egyetlen árva hang sem. Pedig képviselő úr 21-i, egészségüggyel foglalkozó írása már ott virít az oldalon, tehát volt frissítés és tartalomfeltöltés. Kérdezném én mély tisztelettel drága képviselő úr, hogy akkor hová is tetszett küldeni azt a levelet? "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.