A pécsi polgármester lányát hajnalban érte a szexuális célú támadás. Sikerült védekeznie, de orr- és arccsontja eltört - írja a Bama.hu.

A Pécsi Stop szerint videófelvétel is van az esetről, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

"Mára virradó hajnalban brutális támadás érte a 20 éves kislányomat Pécsett. Barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog, a belvároson keresztül. Az úton egy férfi követte, próbált vele szóba elegyedni, de ez nem sikerült. Majd ezt követően szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabat, ami egy nővel történhet" - írta Páva Zsolt, Pécs polgármestere közleményében.

A Dunántúli Napló információi szerint nem egy, hanem három férfi vett részt a támadásban. Úgy tudjuk, a támadók az alagúttól követték Páva Zsolt kisebbik lányát, egy útba eső szálloda biztonsági kameráján ez látható is. A súlyos bántalmazás néhány száz méterrel távolabb, a Szőlő utcában történt. Értesülésünk szerint a rendőrség el is fogta a tettest vagy tetteseket.

189 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
A kislány megnevezés egy apai kiszólás, engem világéletemben így szólított az apám.
A támadásnak semmi köze ahhoz, hogy Páva Zoltán éppenséggel fideszes, ne keverjünk bele politikát. Azt kell látni, hogy a közbiztonság nagyot romlott Pécsen, Pesten, és mindenhol.És már többször kommenteltem, hogy a támadások egyre brutálisabbak, mint ahogyan az ifjúság viselkedése is az. Legyen az utca,iskola, közintézmény, bármi.
Fölösleges bármilyen hatásvadász esetet rákenni Páva Zsoltra, csak azért,,mert fideszes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@miazavalami: nem mentegettek se cigányt se magyart.azt mondod amikor a mult rendszerben mindenki dolgozott nem volt ekkora a bünözés.ez igy is van.de már a tsz ek nincsenek,bányák bezártak,ipar az alig.munkanélküli az viszont van sok.tisztességes ember se tudja piac képesen fenntartani magát a havi huszon ezer forintból.ahhoz ,hogy munkát találjon ahhoz telefonálni,utazni kell.az a bajom,hogy a szegénységet ugy kezelik nálunk,mintha az csak és kizárolag az egyén hibája lenne.ezért oldja meg .meg lehet nézni,hogy ott ahol a legtöbb a tengödö ott a legnagyobb a bünözés.nem tesz jót egy országnak se ha tömegek rágják éhségükben a szegénységi küszöböt,jövökép nélkül
Darthon1
Pécs eléri lassan a gettósodásban Miskolc szintjét. Meszesen a városban főút mellett árulják magukat a lányok, ez igaz Uránváros szélére is,. a Rózsadomb drogos tanya lett, a belváros pedig nos ki kell mondani cigány telep. Miután kiürítették a belvárost, csak kocsmák vannak benne. A buszközlekedés kitiltásával az emberek nem járnak ide, ezért kihalt és gettósodott részekkel van tele. A kivilágított részektől karnyújtásnyira szoba konyhás, közös WC-s udvari lakásokkal van tele a belváros. A rendszerváltoztatás után a vidéken megszűnt munkahelyek miatt, nagyon sok lecsúszott proletár költözött be a városba. Ez közös teher az összes pártnak. Azóta már Pécsen is megszűnt a munkahelyek 3/4-e legalább. Harmadik generációs segélyesek születnek halomra. Milyen erkölcsöket kérnek itt számon egyesek? A Rendőrség nem tehető felelőssé ebben, ezek társadalmi következmények. Aki 90-ben privatizált egy üzemet és pichán rúgta a dolgozókat, mert az épületek eladásából is jól profitált, az nem számolt a következményekkel. Lásd Kesztyűgyár Bőrruházati gyáregysége Vadász utca. Az ország lakosságának fele pillanatnyilag nyűg az ország vezetésének, maximum szavazatokat látnak bennük, példa nyugdíjasok , lecsúszott vidéki emberek, cigányok. Ez a cigánygyerek Nyerges Zoltán nem viselt nyomkövetőt a lábán, mert még nem követett el ilyen jellegű bűncselekményt. Mellesleg, ha elkövetett volna akkor sem . Amerika válasza a nyomor szülte bűnözésre a képmutatás és Harlem létrehozása volt. A miénk mi lesz? A Páva félék majd falakkal körbe vett és fegyveres őrökkel vigyázott lakóparkokba költöznek, mi hova megyünk?
miazavalami
@nehogymá: Persze hogy nem tesz jót egy országnak se! De ma már nagyon sok magyar család elszegényedett sajnos, és nem lettek bűnözők a gyerekeik!!! Miért nem? Éppen csak azért mert a magyar gyerekek nevelve vannak , otthon teljesen más környezetben élnek , mégha szegények is!
nehogymá
tegnap irtam mi van felénk,itt se kell letámasztani a biciklit se.szép echte magyar asszony tört be a tanyákra.fogy az erö.
zipper
- Drága Pintér úr ! Tudna nekünk segíteni ? Igen sz*r a közbiztonság !

P.S: - hogyne, megy az sms, kapcsolja be a mobilját:"az erő legyen veletek ! Üdvözlettel Bm."
P-Márta
Bár a cikkben megnevezettet még nem érte brutális támadás, de ő is ki van téve ennek, pont a fideszes önkényuralkodás miatt:
kanadaihirlap.com/2013/04/06/keceli-plebanos-nem-leszek-a-fidesz-banda-hazi-kaplanja/
Végre, ilyent is lehet olvasni..., kiáll a papsága mellett,

nem mint Semjén, aki fehér galléros MEGÉLHETÉSI politikusságra cserélte fel a hivatását... !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.