Debrecenben ’csupán két jelentős párt lesz, amely számottevő eséllyel száll ringbe a jövőre esedékes választásokon: a Fidesz és a Jobbik’.” Túl azon, hogy a Jobbik debreceni elnökének valószínűleg igaza van, a pólóválasztás mégis provokációnak tűnik. Derrick felügyelőről, pontosabban az őt 25 évig megformáló Horst Tappertről nemrég derítette ki egy szociológus, hogy a Waffen SS tagja volt.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: ulrike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ulrike
Nem tudom, mit szaladgálnak állandóan a bíróságra a "jó hírnevük" megsértéséért, amikor ők erősítenek rá állandóan erre a fasiszta megítélésre.
lbs
@ulrike: Nem tudom hogy mi köze van a Jobbiknak, a Derrick nevű TV sorozatnak és a Waffen SS-nek a fasizmushoz?

A Waffen SS minden idők egyik legkiemelkedőbb harctéri teljesítményét nyújtó elit alakulat volt - és ez a hadtörténészek véleménye.
Annak idején oda megválogatták akiket felvettek, ellentétben a korabeli német hadsereggel a Wehrmacht-tal, ahová - főleg a háború vége felé - mindenkit besoroztak.
Hogy Horst Tappert - aki évtizedeken át alakította a filmsorozatbeli nyomozó figuráját kitűnően - ott szolgált, csak a katonai alkalmasságát bizonyítja.

A Jobbiknak meg köze nincs a fasizmushoz, mindössze egy radikális magyar nemzeti párt.
Amúgy - igaz más néven - jelenleg is létezik neofasiszta párt az olasz parlamentben, a vezetője egy igen csinos hölgy, Allesandra Mussolini, a Duce unokája és Sopia Loren világhírű filmszínésznő menye.

A Jobbik becsületsértési perei mellékesen nem erről szólnak, azokat a magatokfajták által folyamatosan elkövetett tényleges rágalmazásokért indítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.