A Mediburg Klinika igazgatója Dr. Szemerey Balázs István plasztikai sebész. A Mediburg Klinikán, Budapest egyik legszebb városrészében, a Gellérthegy előkelő környezetében, az Academia Aesthetica centrum részeként, szépészeti eljárások széleskörű palettájával várjuk, minden kedves új és visszatérő vendégünket, egy elegáns, mégis modern és barátságos légkörben. Intézetünk 1991 óta végez plasztikai sebészeti és rekonstruktív beavatkozásokat, valamint kozmetikánk szépítő eljárások széles palettájával áll rendelkezésére. Szolgáltatásaink közé tartoznak a klasszikus esztétikai beavatkozások, valamint számtalan innovatív eljárás (Pl. Thermage, VISIA). Hosszú fejlődési folyamat végeredményeként ma elmondhatjuk, nagyon jó minőségű, biztonságos, természetes formájú implantátumokkal dolgozhatunk. Ez a koncepció beleillik a ma elterjedt trendbe, hogy minél kisebb, kevésbé invazív módszerrel végezzünk a plasztikai sebészeti beavatkozásokat.

Forrás: mediburg.hu
Feltöltő: mediburghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cica30
eddig több mint húsz műtétem volt Szemerey Balázs István miatt, rossz töltőanyagot és implantátumot tett bele az arcomba
egy másik elrontott páciense műhibapert nyert ellene idén
évek óta pereskednek, nem vállalta be a felelősséget
ilyen ember
cica30
mellműtétben sem jeleskedik
több elszúrt esetéről hallottam
amiről itt ír, csak pénzkidobás az ablakon
a hyaluronsav fél év alatt felszívódik tehát a mell folyamatosan kisebbedik
az egész csak az orvost gazdagítja,a páciensnek nem jó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.