A kormány és a kormányzó pártok megítéléséről úgy vélte, válság idején nem népszerűek a politikusok, "ami tehát mögöttünk van, az nem népszerűség, hanem reménykedés. Reménykedés abban, hogy ha már ennyit dolgoztunk, akkor annak előbb-utóbb meglesz a látszatja. "Mint mondta, sokat tett az ország például az oktatási és a nyugdíjrendszer átalakításáért. Elismerte, hogy még nem úgy élünk, ahogy szeretnénk, még nem tudunk olyan életszínvonalat biztosítani, amilyenre vágyunk, de nem az IMF pénzén élünk, "a bűnözők börtönben vannak, megszűnt a félkatonai szervezetek szabad grasszálása, rendeztük a pénzügyeket".

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@miazavalami: Hinni a templomban, akarni meg a wc-n kell! Na jóccakát!:-)
szablyafűrész
Az új gát építésével kapcsolatos gondokról beszélt, de az egyszer sem hangzott el, ami a helyieket bántja, hogy az öreg, beállt, megbízható töltésüket elbontották. Ehhez pedig az állami hatóságoknak kellett asszisztálni. Akkor is, ha engedélyt adtak a bontáshoz, ill. akkor is, ha engedély nélkül bontottak, s nem ellenőriztek egy ilyen volumenű munkát, netán ők voltak a megrendelők, nem tudom.

Nem tudjuk, hogy mi a tényállás pontosan a kivitelező /-k??/ személyéről, a bontás felelőseiről, a vízügyi hatóság szerepéről, stb. Most a legfontosabb a védekezés, reggeltől estig a hadrafogható férfiak a töltésen, a család pedig otthonról segít az ellátásban. A sajtóból tudjuk azt is, hogy a kivitelező és a vízügy közötti villongásnak a kormánymegbízott vetett véget: az árvízvédelmi munkák irányítója, felelőse a vízügy, nem tekinthető jelen helyzetben építési területnek a töltés.

Kérem értse meg, hogy a nehéz helyzetünkben Öntől kértem segítséget, holott rajtunk most a legnagyobb igyekezet /most minden rendelkezésre áll, s szervezetten megy a munka/ mellett is csak a szerencse, s az égiek segíthetnek. Ha Győrújfalunál szakad a töltés, a környező falvak mellett Győr Ny-i része is veszélyeztetett.

Egyszer, ha mindenen túl leszünk, talán eljön az ideje a tényfeltárásnak."
miazavalami
@adrenalink: Ez igaz! Innen is látom , hogy beképzelt valaki vagy aki nem tudja a nagy eszét hova tenni. Jó éjt drága.
mátmar
Már megint hazudik!!! Ök igenis úgy élnek ahogy szeretnék. Mi meg azért úgy ahogy nem szeretnénk.Én elégedett vagyok azzal ahogy ezek élnek, Azok elégedettek, ahogy mi élünk! Akkor mi a probléma hiszen mindenki elégedett. Ráadásul az IMF megkerülése nekünk került és kerül több ezer milliárdba.
manocska1
Nem az IMF pénzén? hanem az EU. pénzén csak ennyi a különbség !!!??? oszt jó napot !!!???
manocska1
Mi tényleg nem élünk úgy ,de van aki már egész jól él mondjuk úgy"ahogy szeretne"!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.