Újra előkerültek azok az értesülések, amelyek szerint nem színezőanyaggal, hanem izotóppal jelölnék az üzemanyagot. Az áremelkedést is előidéző regula bevezetését a feketepiaccal indokolják, de eddig sem a NAV, sem az illetékes minisztérium nem rukkolt elő olyan adatokkal, amelyek alátámasztanák az intézkedés jogosságát. Sugárzó izotóppal kívánja jelölni az Orbán-kormány az üzemanyagokat, hogy így kövessék nyomon a nafta származását - írja a Népszabadság. Amint arról beszámoltunk, tavasszal már pletykaszinten felmerült az izotópos jelölés lehetősége, ám akkor a szakértők inkább a színezést tartották valószínűbb megoldásnak.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ja és a törökök 150 év alatt sem csináltak akkora retyemotyát, mint ez a cigóbáró 3 év alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Nem hinném, hogy ezt bevezetnék. Rém hír.
kkalman
@hattorihanna: Az rendben van, hogy a fityiszt vitték el az UFO-k, a Pataki Attila helyett, de mi a bánatnak hozták vissza.
Én örökre nekik adom a fityiszt orbánostól, simicskástól, lézerestől tokkal, vonóval, mindennel együtt. Grátisz megkapják a KDNP-t is, csak ne hozzák vissza őket.
Dr plágium
@lópicigáspár: Az izotóp ártalmas! Jártam izotóp vizsgálaton, ahol felhívták a figyelmemet, legalább 24 óráig ne menjek kisgyerekek közelébe. A levegőbe kerülve megmérgezik az embereket. Már így is sok ártalmas anyagot szívunk be a gépjárművek miatt. Mindent bele faszfejek! Legyen még több beteg ember, aztán majd az állam nem fedezi a gyógykezelést.
Tootsy
@Dr plágium: Csillagom, tegnap volt a rakos baratnom PET-CT vizsgalaton, gyorsan lebomlo izotoppal feltoltve a szervezetet,... Azt kertek tole NYOMATEKOSAN, hogy NE vigyen magaval kiserot, NE szalljon fel kozjarmure, menjen sajat autoval, es minimum 2 napig emberek koze se menjen... Akkor mi az, hogy egy tankba allandoan sugarzo anyag lotyogjon, valoszinu sokkal dragabban, mint eddig? Menjenek a jo edesanyjukba, ha az el nem dobta volna oket magatol eddig,...(en mar regen megtagadtam volna, hogy ilyen szornyetegeket szultem,...:o((

Es miert is nemzetbiztonsagi titok az anyag osszetetele? Es ki az, aki egy komplett olajvezeteket tudna feketen uzemeltetni? Mi van, mar irigykedunk egymas vagyonara is? Ugy latszik, simicskanak van valami jo ukran bulija, de nem akarja belevenni a tobbieket, vagy legalabbis ki akarja turni oket a mar meglevo piacokrol?...
dubitus
Márpedig van benne ráció!
Aki sugárzó arccal jelenik meg bárhol, azonnal, pozitívan kéne szegregálni, hiszen:
- nem csóró, mert autóval jár,
- jogkövető polgár, mert nem "fekete" üzemanyag van kocsija tankjában!
kukac50
Pintér megint üzemanyaggal akar üzletelni! A fűtő olajból szedte össze a milliárdjait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.