Megállapodás született a külföldön élő holokauszt túlélők kárpótlásáról: a magyar kormány 5. 6 millió dollárt fizet a holocaust túlélőknek. Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár a kormány képviseletében - egy több éves elszámolási vitát lezárva - megállapodást kötött a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvánnyal (MAZSÖK), valamint a Conference on Jewish Material Claims Against Germany-val (Claims) annak érdekében, hogy a holokauszt magyar származású, ám külföldön élő túlélői a lehető leggyorsabban hozzájussanak jogos kárpótlásukhoz. A kifizetések felgyorsítása miatt a Kormány hozzájárult ahhoz, hogy a MAZSÖK 5,6 millió USA dollárnak megfelelő összeget 3 munkanapon belül átutaljon a kifizetéseket végző és felügyelő Claims számára.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
És nekem mennyit fognak fizetni dédnagyapám haláláért aki meghalt a világháborúban???

Miért mi fizetjük meg mások bűneit? A kurva annyát az összes szemétládának. Még csodálkoznak ,hogy miért gyűlöli mindenki őket
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nagybátyám szovjet hadifogolyvolt, azokért miért nem kapunk kártérítést miért csak a zsidók leszármazottai? Őket is kínozták, mert ott haltak meg sokan az orosz táborokban. Mivel már 68 év eltel azért miért kell még mindig fizetni. Az is érdekes ha családok vesztek oda akkor tulajdon képen kik is örökölnek még mindig csak nem a hetedizígleni rokonok.
Betaloc
Elképesztő! 5.6 millió dollár már milliárdos tétel, amit a magyar állam azoknak a mai emberek által befizetett adójából fizet, akiknek semmi köze a 2. vh. alatt történtekhez.
Ezt a pénzt inkább a hazai magyar gyermekétkeztetésre kellene költeni vagy utak felújítására, stb. és nem egy állandóan markát tartó bandára!
Mikor lesz már nekik elég???
intrepid
@scandináv: A parlamentben egy csomó képviselő izraeli - Magyar állampolgár, jól képviseli biztosan a magyar emberek érdekeit, ha a saját fajtája és a magyarok között kell döntenie. Meghalhatna már az összes markát tartó zsidaja, hogy vége legyen már az ország fosztogatásának. Érdekes módon, a lovastengerész, akinek volt benne felelőssége, az emigrációban, jómódban élt haláláig, és vannak, akik próbálják most is visszasunnyogni őt a köztudatba, hogy milyen rendes ember volt. Ott lett volna a helye a háborús bűnösök között.
genyó kapitány
Ez így kora reggel jól felb@szta a cukromat. :)
Kapzsi zsidókezecskék matatását érzem a zsebeimben!
vigyorgó
Vallyon az egypart rendszerben miért nem kaptak kárpótlást? lázár ez a tokmányorrú senkiházi rokonai biztosan izraelben élnek.Rángatódzik a jobb lábam.Úgy tökön tudnám rúgni ezt a barmot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok