Dobrev szerint a Magyar Péter-jelenség Orbán győzelméhez vezethet

Megjelenik egy szereplő, aki azt mondja, hogy itt mindenki hülye, csak ő a helikopter – mondta Dobrev Klára a DK TV legfrissebb adásában Magyar Péterről.

A műsort szemléző Index cikke szerint Dobrev Klára arról beszélgetett Kuncze Gáborral, Gréczy Zsolttal és Kálmán Olgával, hogy Magyar Péter a Fidesz malmára hajtja a vizet, és erre a Závecz Tibor által publikált legfrissebb mérés világított rá. Magyar Péter ugyanis a Facebookon kétségbe vonta a felmérés eredményét, mely szerint a Fidesz visszaesett, a DK–MSZP–Párbeszéd-lista pedig kiugró, 26 százalékos támogatottságot ért el. Magyar Péter a posztjában azt is leírta, hogy ő mindössze 6 százalékot jósolt a DK-nak.

Dobrev kiakadt Magyar Péterre: „itt mindenki hülye, csak ő a helikopter”

Ezzel kapcsolatosan Gréczy Zsolt azt mondta: Magyar Péternek örülnie kellett volna a Fidesz visszaesése miatt. De mivel ez nem így történt, és az ellenzék erősödésének sem örült, ezzel „saját magát leplezte le”, hogy nincs is a Fidesz ellen.

Ezt követően Dobrev Klára kijelentette:„nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni”, és arról is beszélt, hogy az országot járva mindenhol azt tapasztalja, hogy a Fidesz nagyon meggyengült, a helyi kiskirályoknak már sokkal kisebb az arca, a politikusaik szégyellik, hogy fideszesek.

Dobrev azt is kifejtette, hogy a Fidesz olyan választójogi törvényt rakott össze, hogy az ellenzéki pártok – még akkor is, ha mást gondolnak erről-arról – kénytelenek együttműködni, mert enélkül nem lehet az Orbán-rendszert megbuktatni. „Ehhez képest – már sokadszorra – megjelenik egy szereplő, aki azt mondja, hogy itt mindenki hülye, csak ő a helikopter” – összegezte a Magyar Péter-jelenséget Dobrev, majd hangsúlyozta, hogy ez Orbán „mérhetetlen győzelméhez fog vezetni.”

A műsor szereplői egyetértettek abban, hogy aki az ellenzék szavazóit egymás ellen fordítja, az „Orbán malmára hajtja a vizet”. Ezen túl a DK elnöke párhuzamot vont Márki-Zay Péter 2021-es megjelenése és a választási kudarc, valamint Magyar Péter mostani felbukkanása között.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Fel sem merül bennük, valamit nagyon rosszul csinálnak, ha 4* buknak ilyen gazemberek ellen, aztán közülük jön valaki és tarol, 2 hónap alatt több szavazót szerez mint ők???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Ijesztő Klára: "'"aki az ellenzék szavazóit egymás ellen fordítja, az Orbán malmára hajtja a vizet"'"

Akkor ???

Ne izélj Klári, fári, ha az egyetlen potenciális geciverőnek folyton nekitámadsz, akkor azt gondolod, hogy a saját majmodra hajtod a vizet?
Menőmanó
@Peller Anikó: Az nem tűnik fel, hogy a baloldalt veri, nem a gecit? Talán nála se azt kéne nézni, hogy mit mond.
Dr. Proktor
A hídon akkor kell átmenni ha odaérünk... van még pár nap a választásokig!
Dr. Proktor
@Pusztai: Megtetszett nekik a mondás, hogy győztes csapaton ne változtass és azt hitték hogy ez áll a vesztes csapatra is! :-)
Peller Anikó
@Menőmanó: A Péter vérfideszes ez nyilvánvaló.

Ez viszont nem jelenti, hogy rá kell támadni mint egy farkashorda, mert át akarja venni a hatalmat orbántól és mi is ezt akarjuk. Igen azt, hogy orbán bukjon meg.

Erre az ellenzék nem képes, mert balfaszék egymás gyalázásával vannak elfoglalva és tökéletesen elégedettek a parlamenti fizetésükkel.

Be kell érnünk egy nagyon fontos dologgal, orbán bukjon meg és vigyen magával legalább egy tucat főkolompost. Ha erre a Magyar képes lenne, akkor az ellenzék örülhetne. A motivációja megvan hozzá, mert a kedves exfeleségét kirúgták azért, mert teljesítette orbán utasítását a kegyelmi ügyben.

Az ellenzék már régóta fáziskésésben van, már rég össze kellett volna fogniuk. De nem, mert olyan hülyék mint a mi Bélánk aki az ellenzéket akarja leváltani.

A macskatehenek meg jót röhögnek, joggal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.