A pernyertes DK azt ígéri, nyilvánosságra hozzák, kik gazdagodtak az 2021-es, hosszú távú orosz gázmegállapodáson.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Megint ez a piszok nagy titkolódzás!Miért nem érti meg a kormány hogy minden olyan ügyet el fognak bukni ahol olyan adatok vannak amit közzé kellene tenniük, de ők valamiért azt szeretik, ha egy hosszú herce-hurca után ismertetik a kért adatokat.Mi ez a magatartás ?Egy szexuális előjáték, ekkor élvez a kormány hogy már megint elvesztett egy bírósági ügyet?Vagy a per veszteség miatt fizetendő eljárási költséggel növeli a bíróságok bevételét , nem akarja tisztán egyenesen növelni a bíróságok költségvetését, inkább az elvesztett perek költségeivel növeli azt.Besnyő Pista bácsi ilyenkor tenné fel a kérdését, hogy "Noormmális?"
szaboria1
@Pálinkás Pál: Reméljük a MVM nem talál ki több kifogást. Tudod volt egy szer a nyomtatási ktsg. De ma már lehet pendriven kiadni.
balos
@szaboria1: Majd ki lesznek takarva a számok,mert ráömlött a tenta!
szaboria1
@balos: Én is gondoltam erre. Egy bírósági tárgyalásnál lepődtem meg hogy a kikért anyagban több volt a kihúzás min a szabadon hagyott rész.
balos
@szaboria1: Ahol 1 olajszőkítő maffiú lehet bél és kula ügyi főfasz ott nincs vita erről sem!
teuton
NALUNK mindenki tudja, mennyibe kerül a gaz, hiszen a tözsdei ar nyilvanos! Olcsobb, mint a haboru elött!!! MOon is??? Ja, ott 5x olcsobb ugye, mert a lavor-barat hös szovlet anya kitüntetses tarajos ötödaron vette, nem???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.