A faluban épülő stadionról kiderül, hogy nem Makovecz tervezte, és mégis kaphat állami támogatást. Mészáros Lőrinc polgármester megbízza saját magát az építkezéssel, a valóságsíkok szétcsúsznak. Felcsúton jártunk. Hagyjad, az úr itt sajnos tényleg fotózhat” – inti le a Puskás Labdarúgó Akadémia egyik alkalmazottja a portást, aki éppen a tenyerével takarja ki a fényképezőgépem elől az épülő felcsúti stadiont. Az utcán állunk, a kerítésen kívül, de a portásnak nehezen esik le, hogy ha az ember Pestről jött, és nem felcsúti lakos, akkor tényleg szabadon járkálhat a közterületen, sőt, fotózhatja a falu fölé tornyosuló futballstadiont.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"Az akadémia alkalmazottja is azzal sietett ki az amúgy szintén Makovecz Imre tervezte épületből, hogy „honnan jött?”
-Honnan gyütt maga?
-A Magyar Rádiótól...
-Jó napot kívánok! Honnan gyütt maga?
(Markos-Nádas)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@QQCSI: Hát nem olvastad a Gyűrűk urát? Ejnye...
human
Nekem elsőre az jut eszembe, mi pénz lesz ezt lebontani.
Törölt felhasználó
Döbrögi vára ez inkább.. Nem kell ide gyűrűk ura hasonlat, van egy teljes Ludas Matyi történetünk erre.. Háromszor adja ezt vissza kendnek Ludas Gordon ezt vissza.. Nem bírtam kihagyni..:)
Tootsy
@pbalage: Kicsim, nekunk nincs ennyi tartalekunk, hiszen nem voltunk sosem GDP-ben olyan jok, mint Argentina, vagyis sosem voltunk jobbak pl. mint Spanyolorszag... Szoval mi anyagilag nehany emelettel lejjebb kezdtuk a zuhanast, de azert a "g" nekunk is 9.81...:o((
dömdödöm
miért nem épül kastály és stadion pl nyírmada ,kemecser ,nyírtelek vagy szakoly településeken ? Ja hogy nem onnan származik a miniszterelnök ? Akkor már minden világos ! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
mátmar
Tisztára mint Észak Korea! Ott is autópályát építette a Szeretett Vezetőnek, ha száguldozni akar. Itt stadion a játszótér. Diktatúra az diktatúra. Itt is, ott is. Pedig az öreg aranyásó is megmondta: "Minél magasabb a hegy annál hosszabb a zuhanás róla"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.