human

Elutazott Áder János – Ezért volt erre szükség
Káder János nyögött már valamit az SZFE tiltakozások kapcsán? Milyen köztársasági elnök az ilyen? (Költői volt a kérdés)
Fekete-Győr András szerint, ha nagyot bukik a Fidesz, akkor "Orbán Viktor elutazik örökre keletre"
@sgl: Az mszp-nek valóban nagy szerepe volt abban, hogy Orbán már a 2010-es választások előtt jóval hozzáláthatott építeni a Nemzeti Együttlopás Rendszerét. Eszükbe sem jutott soha az mszp korrupt tagjainak, hogy esetleg Orbán felrúghatja az addig működő alkukat és mindent a fidesznek akar majd. Pontosan ezért az mszp megérdemelné, hogy örökre eltűnjön a politikából.
Fekete-Győr András szerint, ha nagyot bukik a Fidesz, akkor "Orbán Viktor elutazik örökre keletre"
Nem vagyok optimista a felől, hogy Orbánt valaha komolyan felelősségre vonnák. Ettől még persze legyen rendszerváltás. Ha a korrupciós pénzeket végre az országra lehet költeni az már magában jó lesz.
Nem árulják el, hogy Orbánt tesztelték-e koronavírusra, és hogy mi lett az eredmény
- Megjött az eredmény Viktor. A pszichológus szerint súlyos cezaromániád van.
- De én covid vizsgálatot kértem.
Orbán főtanácsadója kiállt az SZFE diákjai mellett, szerinte példaértékű a hallgatók akciója
Óh, volt már ilyen, hogy a fideszből kibeszélt valaki, mert azt hitte lehet saját véleménye. Aztán jött a piros telefon és másnap már nagy összhangban volt a központi akarattal.
Vidéken és Budapesten is gyengült a Fidesz, az alacsony iskolázottságúak körében erősödött
@Jozefina: Hát ez nagyon durva. És nem azért mondom, mert meglepődtem ezen, csak még mindig hidegzuhany szembesülni ezzel. És tehetetlennek érzi magát az ember, mert azzal nem lehet versenyezni, hogy konkrétan pénzt adsz a szavazatért. Tudják a cigányok is, hogy lop a fidesz, ez többször is elhangzik a felvételen, de nekik érthető módon az a 3-5 ezer forint is számít amit kapnak, ugyanis nekik egyetlen kormány alatt sem volt jobb az életük.

És akkor mi lesz 2022-ben? Ott sokkal nagyobb lesz a tét. Gyakorlatilag az egész Orbán család jövője függ 2022-től. El fogják csalni azt is. Lesznek felvételek róla, de nem lesz hatóság aki nyomozna és kimondaná, hogy csalás történt. Mondanám, hogy polgárháborúba fog vezetni, de maradjunk már a realitások talaján. Legjobb esetben is Fehéroroszország szintjére fog jutni ez az ország és talán majd akkor lesznek itt akkora és olyan kitartó tüntetések, mint ott vannak most.
A magyar kormány ismét díszes társaságba került: itt az abortuszellenes koalíció
Csak annyit mondanék, hogy elképzelni sem tudom milyen önfeláldozás kell ahhoz, hogy egy szülő felnevelje, sőt élete végéig ápolja sérült gyermekét.
Attól tartok, hogy akik a fejünk felett dönteniek azok saját jó anyagi körülményeikből indulnak ki. Mert milliós vagy több milliós havi jövedelemmel fel lehet fogadni ápolót, meg lehet venni a drága gyógyszert könnyedén és így könnyebb azt mondani, hogy vállalható feladat egy sérült gyermek, majd felnőtt gondozása. Mit tegyen az aki minimálbérből él vagy egyedül hárul rá ez a feladat? Isten majd segít?
Szijjártó: Magyarországot nem lehet zsarolni az uniós források felhasználása során
A bűnözőket börtönnel fenyegetni gondolom szintén zsarolás a kormány szerint. Mik vannak?!
Vidéken és Budapesten is gyengült a Fidesz, az alacsony iskolázottságúak körében erősödött
Remélem az Orbánisták büszkék rá, hogy sikerük kulcsa a még több szegény és aluliskolázott ember behülyítése a helyett, hogy egy tudásalapú jóléti társadalmat építene Orbán.
Márki-Zay Péter a legnépszerűbb ellenzéki politikus
Szerintem nem arról van szó, hogy a többpártrendszer valami rossz dolog lenne. Pusztán amit az elmúlt 30 évben láttunk (talán pár évet leszámítva) az a pártpolitizálás legallja volt. Ezért az emberek az új arcokban jobban tudnak hinni.
Novák Hunor szerint rosszul oltották be Orbán Viktort
@Nessy: Látványoltás? :) Mondjuk Orbánnak már volt látvány hőmérőzése is a reptéren. Az is milyen szép fideszes történet volt.
Novák Hunor szerint rosszul oltották be Orbán Viktort
Remélem sok orvos olvassa ezt a cikket és felülbírálja az oltási módszerét. Egyébként nem csak az orvosi szakma küszködik az "így szoktuk" jelenséggel. Az szakik ritkán szokták frissíteni a már talán elavult ismereteiket.
Inkább hitt a rendőrség a náci jelkép alatt bulizó, zsidózó társaságnak, mint a holokauszttúlélőnek
Kérném az itt kommentelő nácikat, hogy vállalják fel a szimbólumot és ne kamuzzanak. Legyenek legalább most bátrak így névtelenül.
Mészárost cukkolták a fociultrák Felcsúton, a hangosbemondót is bevetették ellenük
"Megkérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsanak!"
Ebben mi volt a trágár vagy sértő? Mindenki tudja, hogy az a stadion közpénzből épült Orbán telkére és a felcsúti akadémiát is közpénzből tartják fenn. Ha a tendereket elnyerő vállalkozások nem osztanának vissza reklámmal vagy TAO támogatással a stadion helyén most tehenek legelnének.
Pálinkás: az ellenzéki pártokból hiányzik a kormányzóképesség
Pálinkással egy bajom van eddig. Az, hogy a politikában át kell látni a szitán, majd taktikai lépést kell lépni akár több lépésben előre gondolkozva. Szerintem az atomfizikus professzor úr ebben nem annyira jó, mint mondjuk Karácsony Gergő. (Tudom, ő meg nem is indul)
Dr. Czeglédy: számolják meg egyesével, megvan-e az összes kifizetett, külügy által állítólag beszerzett lélegeztetőgép
@human: javítás: "a szállítmányon látható kínai felirat azt jelentette, hogy egészségügyben NEM alkalmazható termék van benne.
Dr. Czeglédy: számolják meg egyesével, megvan-e az összes kifizetett, külügy által állítólag beszerzett lélegeztetőgép
Szijjártó azt mondja azért kerültek 5-10-szeres árba a lélegeztető gépek mert sokat rendeltek. De akkor hogy lehet, hogy a még többet rendelő országok olcsóbban vették???
hvg.hu/gazdasag/20200827_lelegeztetogep_eu_koronavirus

A másik, hogy a mai napig nem tudjuk pontosan mit vettek ennyiért és az mire használható. Emékszik mindenki ugye arra a fotóra ami a kormány hivatalos oldalán jelent meg és azon a szállítmányon látható kínai felirat azt jelentette, hogy egészségügyben alkalmazható termék van benne.

És végül hogy lehet, hogy 5-10 szeres árat fizettünk, de a mai napig nem szállították le azokat?

Úgy néz ki Orbánék valami abszurd fordított világban élnek. Ott természetes, hogy ha nagyobb tételben vásárolnak, akkor nincs engedmény, sőt. Az is természetese, hogy a sokszoros ár ellenére nem teljesítik a szállítást.
Vagy dilettánsak csinálnak ilyet vagy korrupt politikusok éltek a lehetőséggel.
Orbán: A legjobb helyre teszi az állam az egyházaknak adott pénzt
"Háromszor adják át a szegedi egyházi stadiont, amelyben zöld székek is vannak, mert a püspök nagy FTC-szurkoló

A Szeged városára jellemző kék színű székek mellett feketét, illetve zöld székeket is raktak a Szent Gellért Fórumnak keresztelt stadionba, amit a fideszes érzelmű Kiss-Rigó László püspök által vezetett Szeged-Csanádi egyházmegye építtetett – derült ki a Nemzeti Sport riportjából. A fekete székek Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusának tiszteletére került a lelátóra. A zöld viszont már egyértelműen a püspök szívét dobogtatja meg, ugyanis Kiss-Rigó László gyermekkora óta FTC-rajongó.

Az már önmagában kuriózum, hogy az egyház épít stadiont, de hogy a püspök személyes igényei ennyire megjelenjenek, meglehetősen szokatlan egy nem éppen fradista városban. De a beszámolók szerint Kiss-Rigó még teljesebbé tette magának a futballélményt: a stadiont háromszor adják át, ebből a második alkalommal a püspök kapusként lép pályára az FTC öregfiúi ellen.

Az első átadót ma tartják a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingóval, a harmadik átadás pedig egy labdarúgó mérkőzés lesz, ám egyelőre nincs ellenfele a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatának. A felnőtt csapatnak egyébként szeptember 15-én már a Csákvárt kellene fogadnia a 13,4 milliárdért épült stadionban az NB II-ben."

168ora.hu/itthon/szeged-stadion-kiss-rigo-laszlo-atadas-ftc-173262
Magyar Orvosi Kamara: Lázadnak az orvosok, egyre nagyobb a baj
Milyen beteg embernek kell lenni ahhoz, hogy egy világjárvány idején még ilyen aljas húzásokkal éljen egy miniszterelnök? Ez már a gonoszság szintje.
Brüsszelből üzent Orbán: "Nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk" – videó
Szóval Németországban többen halnak meg. Mennyivel is? És azt vajon tudja a doktorminiszterelnökúr, hogy Németország lakossága 8-szor nagyobb Magyarországénál?
Öten vágták át a szalagot egy 8 kilométeres vasúti szakasz átadásán
Rendes fideszes politikus a saját kertkapuján is csak szalagátvágás után lép be.
Öten vágták át a szalagot egy 8 kilométeres vasúti szakasz átadásán
Monty Pythonba illő jelenetek tud alkotni a NER.
Ilyen például egy vécé átadás programja magyarországon:
- az énekkar előadása,
- önkormányzati köszöntő,
- igazgatói köszöntő,
- és a tanulók műsora.
444.hu/2016/10/30/enekkarral-musorral-unneploben-adjak-at-a-zugloi-altalanos-iskola-felujitott-mosdojat

Vagy a bizarr kormányablak átadás
www.youtube.com/watch?v=AM6lBOdraYc
Az SZFE-kancellár szerint ez a szünet arra lesz jó, hogy a diákok kikerüljenek "ebből a kicsit pszichotikus állapotból" és "beszélgessenek a szüleikkel"
Eddig is tudtak beszélni a hallgatók a szüleikkel.
Az meg legyen egyértelmű, hogy a diákok vannak otthon az épületben és nem a folyton arcot váltó kuratórium és talpnyalói. Attól még, hogy jogszabályokat kreálnak hozzá még etikailag nem lesznek jogosultak bármire a helytartó urak.