human

Fenyegető levelet kapott Orbán nagy barátja
@Bástya Béla Elvtárs: Nem jó ez így Bástya elvtárs! A választók még a végén rájönnek, hogy annyira kis ember vagy, hogy még csak útjában sem vagy senkinek.
Orbán: Magyarországot megpróbálták "keresztre feszíteni"
Orbán marhaságait kiadhatnák tabletta formájában. A híveknek csak be kellene venniük a napi 3 adagot és nekünk nem kellene hallgatni és olvasni a hülyeségeit.
Törölte Twitter-oldalát a Gyucsány-film brit rendezője
Létezett egyáltalán valaha ez a Keith English? Vagy csak egy fiktív figura, mert senki nem merte névvel vállalni ezt a melót?
30 ezer halott, várólisták – Kásler szerint a kereszténység értékein alapul az egészségügyünk
A kórházak bejáratára kiírni: Isten kezében az életünk
Aztán próbálja valaki Istent perelni műhibáért
Még meg sem jelent Várkonyi Andrea könyve, máris első helyen van a sikerlistán: "Sokaknak lehet majd kapaszkodó"
Nehezen hihető, hogy valós az érdeklődés?
Jogos a gyanú!

Ugyanis a BOOKLINE a NER kezében van:

"Lezárultak a hetekkel ezelőtt megkezdett tárgyalások, így 25 százalékos, kisebbségi tulajdonrészt szerzett a Libri-Bookline csoportban a Mathias Corvinus Collegium. A tavasz óta az állami MOL- és Richter-részvények 10 százalékával is gazdálkodó intézmény Spéder Zoltán tulajdonrészét vette át.

A Telex megkérdezte a könyvszakma néhány szereplőjét, mit szólnak a tulajdonszerzéshez. „Váratlan volt, és sokakat kicsit meg is ijesztett, mert egyelőre nem látjuk, hol vannak szinergiák egy nagy könyvkiadó- és könyvterjesztőcsoport és az MCC között, miért kellett nekik, mi is ennek a jelentősége” – nyilatkozta Gál Katalin, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöke."

24.hu/kultura/2020/10/15/libri-mathias-corvinus-collegium-bevasarlas-konyvpiac/
Szijjártó továbbra is várja, hogy Rossi újra beválogassa Dzsudzsákot – a focista elnézést kért a szurkolóktól a rossz játék miatt
Ez a Dzsudzsi igazán megérdemelne egy egyetemet. Valami tudományosat, amivel fel lehet vágni koktél partikon. Már minden valamire való fideszesnek van egy egyeteme vagy egy sportegyesülete.
Vesztegetés miatt két év letöltendő börtönre ítélték a MOL vezérigazgatóját Horvátországban
Ezen a hangfelvételen azt hallhatjátok, ahogy egy magyar állampolgár próbál bejelentést tenni a rendőrségen, hogy a nemzetközi elfogatóparancs alá vont Hernádi Zsolt tartózkodásáról információt adjon át. A végén hallható hogy milyen cinikusan áll az ügyhöz a magyar rendőrség.
youtu.be/DfKWRG2hD2k
Vesztegetés miatt két év letöltendő börtönre ítélték a MOL vezérigazgatóját Horvátországban
Szegény Zsóti nem költözhet Spanyolba Ráhelék mellé. Marad valami délamerikai államka és remélheti hogy nem találják meg a hatóságok a kormányváltás után.
Márki-Zayt lejárató dokumentumokat adott át a Fidesz a DK-nak, ám az ellenzéki párt nem használta az adatokat
@Németh István: Te ennyire naiv vagy? Azt hiszed ha 11 év 2/3-os többségi kormányzás után sem nyúlt Gyurcsányhoz az Orbánod akkor majd most biztos fog?
Àt vagy verve. Vedd már észre!
Megölné Márki-Zay Pétert egy fideszes néni – ezek a legdurvább videók a Békemenetről
Érdekes. Már megint 26 kedvelést kapott itt ómió fideszes kommentelő. Ami ugye több mint furcsa, mert max 10 fideszes szokott ide kommentelni. Orbánék nem csak a szavazatokat és a békementelőket szállítják, hanem a kommentek kedveléseit is. Gyanítom ezt is kopott közpénzből.
Megölné Márki-Zay Pétert egy fideszes néni – ezek a legdurvább videók a Békemenetről
Tegnap óta már 5-ször adta le a köztelevízió Orbán beszédét. Ilyen szintű seggnyalás szerintem 89 előtt sem volt.
Megölné Márki-Zay Pétert egy fideszes néni – ezek a legdurvább videók a Békemenetről
A cigány csoportnál hagytam abba a videót. Nem tudtam végignézni. Jó példája ahogy a tudatlan embereket kihasználja Orbán.
Lebukott a fideszes stratégia – így lehet szavazatokat szerezni közmunkával
:( Ezért állja meg a helyét, hogy a választást nem 2022-ben csalja el Orbán, hanem 2010 óta folyamatosan el van csalva (közmédia, pártfinanszírozás, kritikus média kiszorítása, ellenzéki pártok mellőzése a közmédiából, stb)
Orbán Viktor jött és látott, Dopeman pedig kommentált – kitört a háború a poszt alatt
@KisTehen: Nem :D Amit itt láttál pusztán a korlátlan anyagi forrásaitok miatt valósult meg. Tudod EU támogatásból vásárolt buszokkal, közpénzből kitömött kamu alapítványokkal és Kubatov-listával ezt könnyű megoldani.
Lakájmédia: Orbánra mindenki, a baloldaliakra szinte senki sem kíváncsi
"Míg több százezren voltak a Békemeneten, a baloldal rendezvényére alig néhány ezren"

Nemrég hallottam ugyanezt a mindannyiunk adójából működtetett Kossuth rádió híradójában.
Hogy tudnak a bemondók nyugodtan aludni? Mert az egy dolog, ha csak egyoldalúan tájékoztatnak, de a hazudozás az teljesen más kategória.
Burkolt fizikai erőszakkal fenyegeti Márki-Zayt az erdélyi fideszes média: "Péter, fájni fog, de gyere!"
Van egy olyan érzésem, hogy a fideszesek fognak megint felsülni. Lesz persze szervezett hőbörgés, de lesznek akik szívesen várják majd Márki-Zayt.
A rendezőasszisztens adta Baldwinnak az éles lőszerrel megtöltött fegyvert
Hogy a francba kerül éles lőszer a fegyverbe? Hogy lehet fegyvert ilyen hanyagul kezelni? Minimum az lenne, hogy az illetékes szakember először is ürítik a tárat és a fegyvert, majd betölti a vaktöltényeket, amik úgy vannak jelölve hogy egyértelmű legyen nem élesek. Ez után a fegyvert felügyelnie kell, hogy senki ne férhessen hozzá csak az aki átveheti.
Kósa Lajos: "Debrecen ismét villantott egyet, lehet utánunk csinálni!"
Kósa fent van azon a listámon akiknek az utóéletét meg fogom nézni a rendszerváltás után.
Jövőre újra Magyarországra látogathat Ferenc pápa
Akkor már egy valóban keresztény miniszterelnök fogja fogadni.
Hajrá Magyarország! Hajrá demokraták!
Burkolt fizikai erőszakkal fenyegeti Márki-Zayt az erdélyi fideszes média: "Péter, fájni fog, de gyere!"
"Eddig nem voltál ránk kíváncsi"
MZP többször járt kint az elmúlt években Székelyföldön. Hogy erről az illető fideszbérenc nem tud az azért van mert tilos tudnia róla.