human

Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne, nem tartóztatnák le, hiába a nemzetközi elfogatóparancs
Pont ahogy a korrupciójába belebukott Macedón miniszterelnököt, Gruevszkyt sem adták ki Orbánék.
Szégyen amit Orbánék művelnek :(
Soltész Miklós: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon
A kereszténységre a legnagyobb veszélyt azok jelentik miatt hitelét veszti az egész. Gondolok itt az olyan álkeresztényekre akik a család fontosságáról, a kereszténységről beszlnek miközben lopnak vagy meleg orgiákra járnak vagy kurváznak vagy kábítószereznek vagy azt hazudják a hivatalban dolgoznak miközben egy az Adrián egy jacht fedélzetén süttetik a hasukat.
Nacsa Lőrinc: aki templomot épít és újít fel, az a jövőre gondol
És kikkel fogjátok megtölteni a nagy templomaitokat?
Nálunk a református tiszteletes azt modnta a nagytemplom felújításáról, hogy inkább egy modernebb és kisebb templomot szeretett volna. Egyre kevesebb a hívő és a hatalmas légteret lehetetlen felfűteni. Az állagmegóvás is hatalmas pénzeket emészt fel.
Breaking! A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Putyin ellen
Ezek szerint már van elég bizonyíték a háborús bűnökre. Sajnos még sok ilyen lesz.

Például többször, bizonyíthatóan és videofelvétellel dokumentáltan bevetettek foszfor bombákat. Ez vegyi fegyvernek minősül. A széles területen szétterülő foszfor az anyagokat átégeti. Még az acélt is képes megolvasztani. Szörnyű, kínkeserves halált okoz. De vetettek be vákumbombát is, ami szintén tiltott fegyver.

Azovstalban bevetett foszfor bomba: youtu.be/QBVY5m4BNKk
Az aktívan praktizáló orvosok közel fele jelezte már, hogy kamarai tag marad
@Pálinkás Pál: A másik fele gondolom az orvosbárókból vagy zsigeri fideszesekből áll.
Drámai bejelentés – Lagzi Lajcsi: Itt a vége
"ami az életemben kialakult ez annyira mély gödörbe tett engem"
Érdekes. Úgy beszél,mintha ehhez a kialakult helyzethez nem lenne köze annak, hogy közműlopáson kapták.
Lajcsi mégis úgy érzi őt sajnálni kell.
Pár példa kiket valójában lehet sajnálni Lajcsi helyett:
- a gyereküket egydül nevelő szülő
- az élete végéig fogyatékkal élő emberek és a rájuk vigyázó családjuk
- az árvák
- a gyógyíthatatlan és ágyhoz kötött betegek
- önhibájukon kívül mélyszegénységben élők
És még lehetne folytatni a sort, de hogy Lajcsi biztos nincs a sajnálandó közt az biztos.
A puszta közepén húztak fel egy kézilabdapályát Kozármislenyben, 90 millió forint volt az ára
Még nincs kész. Kell egy szálloda meg stadion is mellé. Aztán étterem stb. Kérdsé, hogy minek vagy kiknek?
Megszüntették a nyomozást a magyar teniszezők kamu oltásigazolásai miatt
"a rendelkezésre álló adatok, illetve bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése "

Hát ha egyszer nem is kerestek bizonyítékot úgy nehezen állna meg a vád.
Putyin: Oroszország gazdasága új modell szerint kezd fejlődni
Kétlem, hogy az a vállalkozás ami külföldön, idegen nyelvű területen is megállja a helyét az kevesebb tudással bírni, mint aki otthon marad anyanyelvi területen, kiismert környezetben.
Orbán Viktor rendkívüli döntést hozott az éjjel – Ez sokakat érint
@Gyurka80: Nyílván Gyurcsánynak le kellett volna mondania. Sajnos voltak sérültek (a rendőrök közt is). Viszont Orbán kormányzása Magyarorág döntögette a rekordot a halálozoási aránnyla miközben Szijjártóék közbeiktatott cégeken keresztül lopták a millárdokat a lélegeztetőgép és ázsiai vakcinabeszerzéseken keresztül. Emberek haltak meg, mert Orbánnak csak nyűg az egészségügy.
Kemény szavak az új cseh elnöktől: "Orbán Viktoron nem áll vagy bukik sem Magyarország, sem a V4"
Minden tisztelettel a cseh elnöknek, de az ország már most bukott hatalmasat. A végjáték akkor lesz mikor már Orbán senkitől nem kap kölcsönt, hogy elbábozza a működőképes kormányzást. Feléli a tartalékainkat.
Orbán Viktor rendkívüli döntést hozott az éjjel – Ez sokakat érint
Szerintem az állam folytatja a kivonulást a közszolgáltatásokbó, akadozni fognak eddig még működő ellátási rendszerek. Megoldás helyett az erő eszközeit fogják alkalmazni. Aki lázad arra ráhúzzák, hogy az államrend ellen lép fel.
Orbán Viktor megüzente, hogy mit jelent a hazaszeretet
Értem. Készülünk egy támadásra. És azt miért nem meri kimondani, hogy ki támadhat meg minket? Mivel egyre harciasabban nyilatkozik a témában valami fenyegetés elkedett nőni. De mi ez a fenyegetés?
Orbán ügysen nem mondja ki, hogy kire gondol. Úgy van vele majd a a fizetett kutyái kimondják helyette az m1-en, a hír-tv-n, youtube-on és elültetik a gondolatot az emberek fejében.
Kövér László szerint nyugatról is veszélyeztetik a függetlenségünket
Az fáj kövérnek, hogy nem lophatnak már úgy, mint az elmúlt 13 évben. Kövér elvtársnak ne tán le kell mondania az erdélyi úszóedencés nyaralójáról? Jó, tudom az nem az övé csak annak az alapítványnak a vezetőjéé amibe kövér tolja a közpénzmilliókat.
Matolcsy György Orbán Viktort kóstolgatja, vajon mi lesz ebből?
@rohács1926: Simicska a G nap után szabad kezet adott a Hír-tv-ben maradt újságíróknak és nagyon sok fideszes aljasság került napvilágra. Például kiderítették, hogy a horváthországi magyaroknak szánt földtámogatásokat nem minden magyar kaphatta meg, csak aki jó fideszes. És sok ilyen ügy került napvilágra.
Simicska viszont látta, hogy mi magyar választók nem nagyon megyünk ki az utcára százezren hetekig tüntetni. Ez után látta be, hogy le kell tennie a fegyvert.
Ötvenezerért vitte volna a behajtó a magyar nő milliós autóját, de csúnyán bebukta
Bepróbálkoztak. Nem jött be. De hány embert vernek így át? És teszik mindezt a legfelsőbb kormányzati vezetés védelme alatt.
Folyamatos nyomás alatt áll a magyar határ Orbán belbiztonsági főtanácsadója szerint
"A köztévén 2015 óta mindennaposak a korábban sosem látott menekültáradatról, fokozódó fenyegetésről és veszélyről, tűzben edzett, felfegyverkezett, mezítlábas »migránsokról« és rettegő falusiakról szóló híradások, amelyeket a műsor szerkesztői rendre ugyanazokkal a képkockákkal illusztrálnak. Kiválasztottunk néhányat az elmúlt egy évből, és megnéztük ezek előéletét – mikor és hol bukkantak fel először, összesen hányszor és milyen képaláírásokkal használták őket –, hogy nagyobb képet kaphassunk arról, miként manipulálja a menekülő emberekről szóló híreket a közmédia."
444.hu/2023/03/12/ismetles-a-tulzas-anyja-evekkel-korabbi-felveteleket-hasznal-a-kozmedia-amikor-az-aktualis-menekulthelyzetrol-tudosit