human

Márki-Zay Péter a legnépszerűbb ellenzéki politikus
Szerintem nem arról van szó, hogy a többpártrendszer valami rossz dolog lenne. Pusztán amit az elmúlt 30 évben láttunk (talán pár évet leszámítva) az a pártpolitizálás legallja volt. Ezért az emberek az új arcokban jobban tudnak hinni.
Novák Hunor szerint rosszul oltották be Orbán Viktort
@Nessy: Látványoltás? :) Mondjuk Orbánnak már volt látvány hőmérőzése is a reptéren. Az is milyen szép fideszes történet volt.
Novák Hunor szerint rosszul oltották be Orbán Viktort
Remélem sok orvos olvassa ezt a cikket és felülbírálja az oltási módszerét. Egyébként nem csak az orvosi szakma küszködik az "így szoktuk" jelenséggel. Az szakik ritkán szokták frissíteni a már talán elavult ismereteiket.
Inkább hitt a rendőrség a náci jelkép alatt bulizó, zsidózó társaságnak, mint a holokauszttúlélőnek
Kérném az itt kommentelő nácikat, hogy vállalják fel a szimbólumot és ne kamuzzanak. Legyenek legalább most bátrak így névtelenül.
Mészárost cukkolták a fociultrák Felcsúton, a hangosbemondót is bevetették ellenük
"Megkérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsanak!"
Ebben mi volt a trágár vagy sértő? Mindenki tudja, hogy az a stadion közpénzből épült Orbán telkére és a felcsúti akadémiát is közpénzből tartják fenn. Ha a tendereket elnyerő vállalkozások nem osztanának vissza reklámmal vagy TAO támogatással a stadion helyén most tehenek legelnének.
Pálinkás: az ellenzéki pártokból hiányzik a kormányzóképesség
Pálinkással egy bajom van eddig. Az, hogy a politikában át kell látni a szitán, majd taktikai lépést kell lépni akár több lépésben előre gondolkozva. Szerintem az atomfizikus professzor úr ebben nem annyira jó, mint mondjuk Karácsony Gergő. (Tudom, ő meg nem is indul)
Dr. Czeglédy: számolják meg egyesével, megvan-e az összes kifizetett, külügy által állítólag beszerzett lélegeztetőgép
@human: javítás: "a szállítmányon látható kínai felirat azt jelentette, hogy egészségügyben NEM alkalmazható termék van benne.
Dr. Czeglédy: számolják meg egyesével, megvan-e az összes kifizetett, külügy által állítólag beszerzett lélegeztetőgép
Szijjártó azt mondja azért kerültek 5-10-szeres árba a lélegeztető gépek mert sokat rendeltek. De akkor hogy lehet, hogy a még többet rendelő országok olcsóbban vették???
hvg.hu/gazdasag/20200827_lelegeztetogep_eu_koronavirus

A másik, hogy a mai napig nem tudjuk pontosan mit vettek ennyiért és az mire használható. Emékszik mindenki ugye arra a fotóra ami a kormány hivatalos oldalán jelent meg és azon a szállítmányon látható kínai felirat azt jelentette, hogy egészségügyben alkalmazható termék van benne.

És végül hogy lehet, hogy 5-10 szeres árat fizettünk, de a mai napig nem szállították le azokat?

Úgy néz ki Orbánék valami abszurd fordított világban élnek. Ott természetes, hogy ha nagyobb tételben vásárolnak, akkor nincs engedmény, sőt. Az is természetese, hogy a sokszoros ár ellenére nem teljesítik a szállítást.
Vagy dilettánsak csinálnak ilyet vagy korrupt politikusok éltek a lehetőséggel.
Orbán: A legjobb helyre teszi az állam az egyházaknak adott pénzt
"Háromszor adják át a szegedi egyházi stadiont, amelyben zöld székek is vannak, mert a püspök nagy FTC-szurkoló

A Szeged városára jellemző kék színű székek mellett feketét, illetve zöld székeket is raktak a Szent Gellért Fórumnak keresztelt stadionba, amit a fideszes érzelmű Kiss-Rigó László püspök által vezetett Szeged-Csanádi egyházmegye építtetett – derült ki a Nemzeti Sport riportjából. A fekete székek Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusának tiszteletére került a lelátóra. A zöld viszont már egyértelműen a püspök szívét dobogtatja meg, ugyanis Kiss-Rigó László gyermekkora óta FTC-rajongó.

Az már önmagában kuriózum, hogy az egyház épít stadiont, de hogy a püspök személyes igényei ennyire megjelenjenek, meglehetősen szokatlan egy nem éppen fradista városban. De a beszámolók szerint Kiss-Rigó még teljesebbé tette magának a futballélményt: a stadiont háromszor adják át, ebből a második alkalommal a püspök kapusként lép pályára az FTC öregfiúi ellen.

Az első átadót ma tartják a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingóval, a harmadik átadás pedig egy labdarúgó mérkőzés lesz, ám egyelőre nincs ellenfele a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatának. A felnőtt csapatnak egyébként szeptember 15-én már a Csákvárt kellene fogadnia a 13,4 milliárdért épült stadionban az NB II-ben."

168ora.hu/itthon/szeged-stadion-kiss-rigo-laszlo-atadas-ftc-173262
Magyar Orvosi Kamara: Lázadnak az orvosok, egyre nagyobb a baj
Milyen beteg embernek kell lenni ahhoz, hogy egy világjárvány idején még ilyen aljas húzásokkal éljen egy miniszterelnök? Ez már a gonoszság szintje.
Brüsszelből üzent Orbán: "Nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk" – videó
Szóval Németországban többen halnak meg. Mennyivel is? És azt vajon tudja a doktorminiszterelnökúr, hogy Németország lakossága 8-szor nagyobb Magyarországénál?
Öten vágták át a szalagot egy 8 kilométeres vasúti szakasz átadásán
Rendes fideszes politikus a saját kertkapuján is csak szalagátvágás után lép be.
Öten vágták át a szalagot egy 8 kilométeres vasúti szakasz átadásán
Monty Pythonba illő jelenetek tud alkotni a NER.
Ilyen például egy vécé átadás programja magyarországon:
- az énekkar előadása,
- önkormányzati köszöntő,
- igazgatói köszöntő,
- és a tanulók műsora.
444.hu/2016/10/30/enekkarral-musorral-unneploben-adjak-at-a-zugloi-altalanos-iskola-felujitott-mosdojat

Vagy a bizarr kormányablak átadás
www.youtube.com/watch?v=AM6lBOdraYc
Az SZFE-kancellár szerint ez a szünet arra lesz jó, hogy a diákok kikerüljenek "ebből a kicsit pszichotikus állapotból" és "beszélgessenek a szüleikkel"
Eddig is tudtak beszélni a hallgatók a szüleikkel.
Az meg legyen egyértelmű, hogy a diákok vannak otthon az épületben és nem a folyton arcot váltó kuratórium és talpnyalói. Attól még, hogy jogszabályokat kreálnak hozzá még etikailag nem lesznek jogosultak bármire a helytartó urak.
A volt német igazságügyi miniszter lehazugozta és gyakorlatilag letolvajozta Orbán Viktort
Orbán mindig emlegette, hogy mennyire véget akar vetni a politikai korrektségnek a politikában. Hát szevasz Viktor. Örülhetsz.
Nagyon sok fertőzöttet találtak egy nógrádi idősotthonban, de sem őket, sem a hozzátartozókat nem értesítették róla
Akkor mostanra a pesti úti karigerizés is kifulladt. Nyunyóka néni meg ennyi helyre nem tud kimenni standup-olni.
Orbán bejelentette, hogy jövő héten a háziorvosi ellátást kezdik rendbetenni
Viktor. Előbb talán be kellene fejezned az orvosok béremelése körüli kérdések tisztázását és rendezni a témát. Majd utána jöhet a többi egészségügyi szektor. Persze, ha elefánt akarsz lenni a porcelánboltban, akkor csak tessék!
Gulyás Gergely a rendőrséggel fenyegeti a Meseország mindenkié című könyvet bevezető óvodák fenntartóit
A félelemet a bizonytalanság szüli. Orbán és társai bizonytalanok a nemi identitásukban és félnek a másik oldal csábításától. Most felhozhatnám a Amerikai szépség című filmet példának, de nem kell ennyire messzire menni példáért a életben. Pár éve bukott le meleg oldalak látogatásával egy melegek ellen gyakran balhézó ex polgármester.
Már keresi Áder János utódját a Fidesz, ez a három személy a legesélyesebb
Bajszos sz*r sem volt piskóta, de egyész biztos vagyok benne, hogy csak rosszabb fog jönni utána. Én arra számítok, hogy olyan köztársasági elnökünk lesz, aki már beszédeiben karakteresebben fogja képviselni a pártállam érdekeit.
Orbán Viktor így vélekedik a testalkatáról
Nem igazán érdekel hogy néz ki. Belülről romlott egészen a velejéig ez az ember.
Berki Krisztián olyan durvát mondott műsorvezetőtársának, hogy az könnyeivel küszködve rohant ki a stúdióból
@Szeparepa2: Persze nincs kétségem. De egyszerűen mindig felhúzom magam mikor ezt az aljas embert a képernyőn látom.
Berki Krisztián olyan durvát mondott műsorvezetőtársának, hogy az könnyeivel küszködve rohant ki a stúdióból
Amit nem értek, hogy több mint 100 milliós adótartozása van ennek a Berkinek, áfacsalás ügyben elismerte bűnösségét, de nem hogy a börtönben hűsölne, de még a televízióban is szerepeltetik. Ráadásul olyan bukó, ami miatt a minta is rossz amit a fiataloknak mutat.
Ha az ilyenek celebek lehetnek rossz mintát mutatva a fiataloknak akkor miért csodálkozunk ha egyre távolabb sodródik az ország Európától? Kinek az érdeke ezeket szabad lábon tartani?
Népszava: a kormány fizetne az oroszok helyett a fővárosnak a 3-as metró miatt
Az szép lesz, ha már az oroszok büntetését is a magyar adófizetők fizetik ki.
Mint ahogy a Farkas Flóri által felügyel és eltűnt 1,6 milliárdot is mi fizettük ki.
MInt ahogy az Elios EU támogatását is mi fizettük kvázi vissza.