human

9000 forintos közösségi média motor fut a Hundub alatt
Lehet, hogy még ezt is úgy lopták? Az lenne stílusos a részükről.
Szlávik János most eloszlatta a vakcinákkal kapcsolatos tévhiteket
@Peller Anikó: Undorító ez az egész. Ordít róla, hogy Orbán beígérte, hogy az oroszoktól és a kínaiaktól vásárolni fog. Visszatáncolni meg nem engedik. Valamivel foghatják Orbánt vagy Orbán abban reménykedik, hogy vagyonát és családját hozzájuk ki tudja majd menekíteni, ha esetleg itt ellenzéki 2/3 születnek 2022-ben.
Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet
"Ha a gyárlátogatások és a kapott dokumentációk áttekintése után a magyar gyógyszerészeti hatóság úgy dönt, hogy megadja a vészhelyzeti használati engedélyt az orosz vakcina magyarországi használatára, akkor alá tudják írni a szerződést és megállapodást tudnak kötni "

Tehát pusztán az orosz fél dokumentációja alapján dönthetnek a szakértők arról, hogy rendben van-e az orosz vakcina??? Ez olyan mintha így vásárolnék autót telefonon:
- És az autóval minden rendben van?
- Ezzel, naccság? Ezzel mindén rendben van. A papírok frissek és ropogósak. A gép meg megy mint a rakéta. A devla üssön agyon, ha nem így van.
- Hát akkor jó, ha ön mondja. Hova utalhatom az összeget?

Ennek ugye mindig jó a vége.
Szlávik János most eloszlatta a vakcinákkal kapcsolatos tévhiteket
A vírus kirobbanásakor is milyen őszinték és nyíltak voltak a kínaiak. Igaz, Szlávik? Miért is ne hinnél nekik?
Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával
@cikicakk55: Ez a minden áron kínából vásárlás tényleg nagyon arra utal, hogy Orbán beígérte kínának a több százmilliárdos megrendeléseket. De mit kaphat cserébe ezért?
A nyugdíjas szervezetek nem kérnek a kormány javaslatából: elutasítják a kínai vakcinát
Attól tartok Kínának már be volt ígérve a több tízmilliárdos vásárlás, szóval meg lesz vásárolva akkor is, ha újabb raktárat kell építeni a használhatatlan lélegeztetőgépek raktára mellé a szintén használhatatlan vakcinának.
Elképesztő homály fedi az elmúlt tíz év egyik legkülönlegesebb magyar bűnügyét
A letelepedési kötvényekkel bűnözők is betehették a lábukat Magyarországra és így az EU-ba. Ezért két eset lehetséges:
A) Egy EU tagállam titkosszolgálata tette rá a kezét a dokumentumokra, hogy Orbánék kiket engedtek be Európába
B) Valójában Orbánék önbetörése volt, hogy eltüntessék kik tették be a lábukat Európába
Egyik sem jó opció.
Karácsony: lehet, hogy jó a kínai és orosz vakcina, de ezt ne politikusok mondják meg, hanem uniós szakértők!
Orbánnak 11 év kemény munkája (pávatánca) van abban, hogy már a szakemberek nyilatkozataiban sem bízunk, mert nem tudhatjuk, hogy esetleg Orbán érdekeinek megfelelően nyilatkoznak-e. Ez a teljes bizalmatlanság megmérgezi az életünket.
Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával
Kínából már kaptunk hőmérőket és teszteket is. A tesztekről maga Cecília mondta, hogy a pontosságukkal vannak gondok. A hőmérőről pont Orbán kórházi látogatásakor derült ki, hogy pontatlan. A lélegeztetőgépek minőségéről teljes a hírzárlat. Inkább eldugták egy raktárba őket.
Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával
Minden tiszteletem a kínai és orosz szakembereké, de a félelmem az, hogy politikai nyomás hatására nem megfelelően tesztelt oltóanyagot akarnak ránk sózni. Legjobb esetben a hatékonyságuk alatta lesz a meghirdetettnek.
Orbánék eddigi politikai gyakorlatának köszönhetően - azaz ahogy a szakmaiságot felülírják a politikai érdekeikkel - még ha a kiküldött magyar szakértői csoport objektíven is vizsgálta a termék gyártási folyamatát nem tudok megbízni a véleményükben a feltételezhető politikai nyomás miatt. Ne legyen igazan, de ezt a kétkedést Orbán gátlástalan rendszere ültette el bennem.
Tényleg jönnek a kínai vakcinák Magyarországra, a magyar ellenőrök elégedetten jöttek ki a pekingi gyárból
Nekem csak annyiban van bajom az orosz és kínai vakcinával (és a magyar szakértő küldöttekkel), hogy a politikai nyomás hatására egyes eredmények manipuláltak lehetnek vagy a tesztek nem voltak elég alaposak. Ezért is fontos, hogy az EU is bevizsgálja és jóváhagyja. Utána nyugodtan beoltatom magam akár velük is. De ha ez nem lesz meg és megtudom, hogy a doki ilyet akar beadni, akkor illedelmesen elköszönök a dokitól.
Gyalázatosan teljesít a Fidesz a fiatalok körében – ezek a számok indokolhatják Orbán mai bejelentését
@csipetke: Persze, hogy ez egy kétségbeesett szavazatvásárlás. Hisz ha a vírushelyzet miatt segíteni akarna akkor már holnaptól bevezetnék (más esetben 2 nap alatt tudnak beterjesztésből törvényt faragni).
Az lesz, hogy arra pár hónapra kapják a fiatalok az adókedvezményt a választások után más módon meg majd visszaveszi tőlük a kormány.
Dr. Gődény: lehet, hogy nem is Müller Cecíliát oltották be? – fotó
@human: pontosítok. 150 millióval lett gazdagabb Gödény a 2018-as párttámogatásával. Most kinéz legalább ennyi ismét neki. 4 év alatt 300 millió - 150 millió alkotmányos költség az 3 milliós havi nettó fizetésnek felel meg.
Megérte neki? Meg :(
Dr. Gődény: lehet, hogy nem is Müller Cecíliát oltották be? – fotó
Lassan összeáll a kép.
Gödény miről is lett híres elsőként? Arról, hogy 2018-ba egy párttal indult, felvették a százmilliós támogatást és nem fizették vissza a hatóságok meg kegyesen le is mondtak erről az adófizetői pénzről (miért?). Ez a történet már lassan a feledés homályába tűnt mikor ismét megjelent a színen, de most valami meglepő, jáványszkeptikus szerepben. Azért írom, hogy SZEREP, mert az első perctől nem hittem, hogy ő hisz abban amit mond. Azon gondolkodtam, hogy milyen anyagi haszna lehet rajta, hisz a pártját egyértelműen az anyagi haszonért indította 2018-ban. Összeállít a kép. Azért játsza a vírusszkeptikus szerepet, hogy képernyőre kerüljön (sikerült is sajnos) és miután még ismertebbé válik az arca újra nekifuthat a 2022-es választásoknak és talán még nagyobbat szakíthat a párttámogatásokból.

Szóval szerintem Gödény egész végig csak a párttámogatási pénzekre utazott és utazik most is.
Verebes elárulta: volt egy választás, amikor a Fideszre szavazott
1998-ban én is a fideszre szavaztam pusztán érzelmi alapon. Miután megkapták a szavazatom rögtön érdemtelenné is váltak rá. Orbán összeállt Torgyánnal. Akkor jöttem rá, hogy a Viktor nem az a politikus akit én támogattam a szavazatommal. És az évekkel csak rosszabb lett Orbán megítélésre a részemről. Egy nagyképű nagyot mondó egoista ember lett (vagy talán mindig is az volt).
Kiakadt a kormánymegbízott Hadházy Ákos halottasházi videója miatt
Jó, hát nyilván a fidesz számára az ideális ellenzék is a fideszt támogatja. Lásd Munkás Párt és a Mi hazánk.
Orbán Viktor: A vírust levittük a birkózószőnyegre
Ahogy egyre alacsonyabb Orbán szavazóinak IQ-ja úgy kell egyre primitívebb üzenetekkel kommunikálnia Orbánnak, hogy eljusson az üzenet és felfogják.
Bravó, DK! Hatszorosára emeli az újbudaiak parkolási díjait a DK-s polgármester
@namihami: Valamint a szegedi elkerülőt sem hajlandóak Orbánék ingyenessé tenni.
Majka kiakadt, amiért az Orbán-kormány hárommilliárdot ad az FTC-nek stadionfejlesztésre
Majka jó példa arra a fidesz szavazóra aki egészen addig elégedett volt a fidesszel amíg a saját bőrén nem érezte a rendszer torzságának eredményét. Most rácsodálkozik, hogy is működnek a dolgok valójában. Eddig nem zavarta, hogy Orbánnak a foci az első. Most egy darabig morgolódik, de 2022-ben azért ismét a fideszre fog szavazni.
Titkos karibi nyaralás miatt mondott le egy kanadai miniszter
Te szerencsétlen! Elég lett volna bekamuzni, hogy te ott is dolgoztál. Hát csoda, hogy Kanada ott tart ahol?! Bezzeg Hungarisztán!
Szijjártó: Magyarország rendkívül vonzó a külföldi diákok körében
"77 országból fogadunk ösztöndíjas egyetemi hallgatókat"
Szóval Szijjártó arra büszke, hogy azért vonzó a magyar felsőoktatás a külföldiek számára mert INGYENES!?
Hát ja. Míg a külföldi diákok állami támogatása nő - azaz mi fizetjük ezt is - addig a magyar diákok külföldre kénytelenek menni minőségi oktatásért.

"A keleti nyitás miatt érkező külföldi diákokra a sokszorosát költi a magyar állam, mint a hazaikra"
g7.hu/kozelet/20181018/a-keleti-nyitas-miatt-erkezo-kulfoldi-diakokra-a-sokszorosat-kolti-a-magyar-allami-mint-a-hazaikra/

"A "keleti nyitás" jegyében most szeptembertől közel ötszáz külföldi diák kezdi meg tanulmányait hazai állami egyetemeken, akiknek a magyar állam fizeti a képzését és ad nekik ösztöndíjat. "
www.napi.hu/magyar_gazdasag/tobb_szaz_kulfoldi_diak_kap_magyar_osztondijat.586444.html
„Helló, diktátor” – ezzel a mondattal indul az Arte másfél órás Orbán-dokumentumfilmje
Aki esetleg még nem olvasott Magyar Hangot annak csak ajánlani tudom. Már ha a bulvár helyett minőségi, átgondolt, nagyobb lélegzetvételű cikkekre vágyik a címszavak és a pármondatos bejegyzések helyett.
Közel kétmilliárdos tendert nyert el a 4iG
Mészárosnak még a volt üzlettársainak sem kell attól tartaniuk, hogy esetleg a piaci versenyben részt kellene venniük. Azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák.
A kormánypárti emberek Szájer álszentsége miatt akadtak ki a leginkább
Ki mire tippel?
A) Szájer fellélegez, hogy végre kiderült a titka és immár nyíltan vállalja nemi vonzalmát.
B) Szájer eltűnik a közéletből és soha nem fogunk hallani róla, mert azért a pártját és Viktort még mindig jobban szereti saját magánál.
Hatmilliárdot adományozott a kormány egy alapítványnak határon túli nemzetpolitikai célokra
Külföldön is építi Orbán a NER-t a pénzünkből. Exportálják a korrupciót és a kelptokrata kormányzás receptjét.