human

Így reagáltak az ellenzéki pártok a kormány extraprofitról szóló döntésére
A MOL legutóbb 500 milliárd forint extraprofitot fizetett ki a tulajdonosainak. Akkor a MOL is meg lesz adóztatva? Feltételezem, hisz már a magyar állam nem tulajdonos a MOL-ban. Orbánék pár éve szabadultak meg a MOL részvényeinktől.
Vágó István Orbánnak üzent: "Egyetértek, miniszterelnök úr!"
@Emmersson71: Az Úszó Aréna gyakorlatilag jelképe a szemfényvesztésnek amit Orbánék kormányzás néven művelnek. Csodát ígérnek aztán kapsz valami gagyit.
Deutsch Tamás: „Nehogy már a kommunista rendszer következményeit rajtunk kérjék számon”
Tompika! Hozzátok nyilvánosságra az összes ügynök aktát, megfigyelési dokumentomot. 12 éve nem hozzátok nyilvánosságra. Azért, mert a legnagyobb és legaljasabb komcsik köztetek vannak.
Szijjártó Péter kioktatta a WHO-t a majomhimlővel kapcsolatban
Péter! Nem te vettél több száz milliárdért kórházi használatra alkalmatlan lélegeztető (légzés segítő) készülékeket? És te oktatsz ki másokat? A Jachtozós kalandod óta vastagodott a bőr az arcodon rendesen.
Szociológus: Orbán rendszere nem leválthatatlan
Matek tanárom mondta, hogy még annak is van százalékos valószínűsége, hogy helyből átugorjunk egy házat. Nagyon kicsi, de van.
Orbán azért lett Európa utolsó bástyája, mert mindenki faképnél hagyta
Lehet, hogy Orbán illiberális térnyerése nem jött össze, de még ha a szövetségesi köre szűkült is azért mind tudjuk, hogy egy kis tüske a lábban mit tud okozni. Ha az EU nem kezeli azonnal ezt a tüskét akkor meg fogja bénítani és ha sokáig nem kezeli elfertőződik és a fertőzés tovább terjedhet.
Novák Katalin: a közösségépítés templomépítéssel kezdődik
"nem véletlen, hogy amikor háború van és ideológiai rombolás zajlik, a templomokat rombolják le először"

Képletesen a templom rombolást már ott elkezdék Orbánék, hogy a szószékről nekik kapányolnak a papok és a tiszteletesek. Mit kezdjen az az igazhívő ha az egyházi vezetői olyan párt melletti kiállásra buzdítják aki csak szóban keresztény, de életvitelében nem az? Hát nem jár majd templomba, hanem otthon olvassa a bibliát és a négy fal közt éli meg valódi hitét. Az üres templomokat ettől függetlenül a haveri cégek felújítják, mert ahol lopni lehet ott nem nézik, hogy van-e értelme a beruházásnak.
Novák Katalin: a közösségépítés templomépítéssel kezdődik
A városunkban felújították a nagy templomot. Volt ahol 20 cm-es rés tátongott a falon. A tetőt teljesen újra kellett rakni. A reformáus tiszteletessel együtt dolgoztam egy kis szeletén a projektnek. Ő maga mondta, hogy felesleges ez az egész. Szerinte egy kisebb, de új templomnak sokkal több értelme lett volna. A nagyban eddig is lézengtek az emberek és lehetetlen volt felfűteni. A kisebben az egyre fogyó közösség közelebb érezhetné magát egymáshoz és gazdaságosabb is lenne.
De a hatalmasok nagy templomot akartak. Az maradt.
Pintér Sándor: A tanároknak kell tenniük azért, hogy megbecsüljék őket
Erről az jut eszembe a kormány hányszor követelt tiszteletet magának az EU-tól. Akkor valahogy nem gondolták úgy, hogy a tiszteletet ki is kellene érdemelni.
A tanárok (és ápolók és orvosok és fogyatékosokat ápolók ...) pedig azzal már kiérdemelték a tiszteletet, hogy maradtak a szakmájukban és legfőképp, hogy itthon. Úgyhogy a labda nálatok pattog, szőke herceg!
Nagy bajban Budapest: már idén elkezdik elkölteni a főváros jövő évi pénzét
@csak úgy...: Viszont úgy tudom, hogy a Főváros nem vehet föl kölcsönt a kormány engedélye nélkül. A kormány viszont felvehet bárkitől bármekkora kölcsönt. Így lehet majd nagy mellénnyel mondani, hogy az ország működik az ellenzéki városok meg neeeem. Bibibíííí
Az ellenzéki városok hasonló helyzetbe kerültek, mint az ukrán Mariupol védői. Kitartanak amíg tudnak, de van egy pont ahol fel fogják adni és pusztán a túlélésért fdieszes polgármester fognak választani. És a zsarolással és kivéreztetéssel megszerzett győzelemre büszkék lesznek ezek a férgek.
Ez sem történik meg gyakran: Magyarországot pozitív példaként emlegetik
Konzervatív politika? Tudtommal a piacba való erőszakos beavatkozás minden csak nem konzervatív gazdaságpolitika.
Lázár János: az a cél, hogy Magyarország 2030-ra Európa legjobb helye legyen
12 év Orbán kormányzás eredménye, hogy a környező országok vagy megelőztek minket vagy vehozták a lemaradásukat.
Magyarország rosszabbul teljesít, de ezt a teljesítményt sikerül eladni sikersztoriként.
Pintér Sándor: „Oktatni csak abban az osztályban lehet, ahol rend van”
És hogy lesz majd rend? Erőből?
Gimiben dolgoztam. Szomszéd teremből a mély hangú tanárbácsinak gyakra kiabálnia kellett, hogy csend legye, figyeljenek. Mikor ugyanitt egy apró tanárnő tanított csend volt és ritkán kellet a gyerekekre rászólni.
A gyerekeket szeretni és érteni is kell. Akkor tanulnak és teljesítenek.
Megszólalt a gyászoló Mazsi – Kiderült, mikor és hol lesz Berki Krisztián temetése
@Pági: Azért fenntartással kezelném a történeteiket. Nekem rokonom volt Mónika showban és az állam leesett mikor ott tudtam meg hogy szakít a párjával. Később kiderült hogy csak a pénzért kamuztak egy eladható sztorit. Berkiék heti hét napot kamuztak a világnak az életükről.
Orbán: Magyarország lázad!
Viktor! Aki lop az ellen eljárást szoktak indítani. Abszurd lenne a helyzet hogy minden tolvaj felháborodna azon hogy lopáson kapták és eljárás indul ellene.
Szijjártó Péter radikálisan fel akarja gyorsítani a Paks2 projektet
Kapkodva atomerőmüvet építeni?
Mi bajunk lehetne?
Szijjártó már bizonyította a lélegeztetőgép beszerzésekkel mekkora kárt tud okozni.
Márki-Zay megvédi magát: „Örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt”
Én sajnos attól tartok, hogy MZP-nek nincs jövője rövid távon.
Az ország fele a nagydumás, megosztó, egoista, populista vezetőkre néz fel. Az ország fele szerint az a jó vezető aki azt mondja amit hallani akarnak és nem a valóságról beszél, ami néha kellemetlen szembenézést is jelent a problémákkal.
Az emberek azt akarják hallani, hogy csodálatosak vagyunk, legnagyobba vagyunk, legerősebbek vagyunk. Ha mégsem, akkor arról más tehet, egy megfoghatatlan ellenség.
Így ez az ország szépen süllyed tovább a középszer mocsarában. Közben a szomszédos országok szépen elhúznak mellettünk gazdasági, szociális, kulturális, fejlettségi téren. De itt egyeseknek az erőltetett, mesterkélt büszkeség fontosabb.
"Ukrán vagy?!" – kérdezte, majd arccsonttörésig rugdosta a menekült férfit egy tatabányai szörnyeteg
@percsi: És még csak elején tartunk a gyűlöletnek amit ebből a nemzetből ISMÉT ki lehet hozni. És miért? Mert Orbán rájött, hogy a gyűlölet és a félelem tartja hatalmon. Leírni nem tudom mennyire szomorú vagyok, hogy ide juttott ez az ország.
Márki-Zay Péter pert nyert a Fidesz ellen
@Pegero: Válaszolnál az eredeti kérdésemre? Szerinted helyes ha közpénzből utazik egy fideszes jegyző repülővel külföldre?
PDSZ: érthetetlen, miért a belügy alá kell tartoznia az oktatásnak
Gondolom azért a belügyhöz kerül az oktatás, hogy szakszerűen legyenek elhallgattatva majd a tanárok és diákok.
Márki-Zay Péter pert nyert a Fidesz ellen
@Pegero: Ilyenkor a keresztény, a konzervatív vagy a demokrata szól belőled? (Esetleg a vegyespálinka? :)