human

Márki-Zay Péter: "Lehetnek majd árulók az ellenzék soraiban"
@levarosbukta: Nem volt olyan közhangulat, hogy rendszert lehessen változtatni. A kis buborékunkból tűnt csak úgy. MZP jól elég jól fel szokta mérni a helyzetet, ami az időzítés miatt nagyon fontos tud lenni.
Tényleg Gyurcsány-filmet forgat a közmédia? Itt a meglepő válasz az illetékestől
Külön szép, hogy az MTVA sajtóosztályának levelezés stílusa egy átlag fideszes kommentelő színvonalát üti. De olvastam már pár hirado.hu cikket is. Na az meg a pesti srácok színvonal csak 100%-ban közpénzből.
Gyurcsány "Tahó parkolása" már a téma a Fidesznél – Fotók
Végre fogást találtak a Ferin. Jöhet az elszámoltatási biztos a mikuláscsomaggal!
Hadházy: az egészségügy rég összeomlott, itt az újabb bizonyíték
@Shikari: írod "Orbán nem engedi, hogy ellenséges ügynököket kiszolgáló újságírók rontsák a védekezés esélyeit."
Jó, hát néha elfelejtem, hogy te fizetett troll vagy és mindegy mit írok, Orbán akkor is tökéletes.
A kínai járványügyi központ vezetője elismerte, hogy van mit javítani a vakcináik hatékonyságán
Na látjátok! Hát azért kellett háromszoros áron megvenni, mert három adag kell belőle, hogy hasson. Tökre megérte.
Elkobozzák a nagybányai polgármester vagyonát, mert nem tudta igazolni, honnan szerezte
Miért nem mondta, hogy lottón nyerte? Nálunk Magyarországon ezzel simán meg lehet magyarázni a vagyongyarapodást.
Hadházy: az egészségügy rég összeomlott, itt az újabb bizonyíték
@Shikari: Elég nyilvánvaló, hogy Orbán azért nem engedi a sajtónak bemutatni a kórházakban dolgozók napi harcát a járvány ellen, mert akkor a sikerpropaganda összeomlana. Ha viszont az emberek látnák a kórháza zsófoltságát, a lélegeztető gépeken fekvő betegeket, az orvosok beszámolóját, akkor talán többen szánnák rá magukat az oltásra. Az idióta járványtagadók is mindig azzal jönnek, hogy ők ugyan nem látják a járványt, semmivel sem rosszabb a helyzet mint influenza szezonban.
Döntenie kellett Orbánnak, hogy a népszerűségét tartja meg vagy több embert szeretne megmenteni. Úgy döntött a győzelem propaganda fontosabb, mint az ember.

Ha pedig Hadházy valóban rémhírt terjeszt akkor biztos ezért hivatalból el fognak járni az illetékesek. Valójában pedig az szokott lenni, hogy a médiának perrel fenyegetik, de mégsem perelnek, mert akkor valóban ki kellene vizsgálni az ügyeket és egy ilyen vizsgálatra már nem tudnák ráhúzni, hogy álhír, rémhírterjesztés.
Hadházy: az egészségügy rég összeomlott, itt az újabb bizonyíték
@Shikari: Mert nem azt szokták lecsukni aki sorra nyeri a bíróságon a rágalmazási pereket.
Hadházy: az egészségügy rég összeomlott, itt az újabb bizonyíték
@sgl: Biztos van miért kritizálni az ellenzéket, de azért az elkényelmesedett magyar választó is megéri a pénzét. Például a közmédia állapotát már külföldről is látják, de Hadházy is hiába hív embereket az MTVA-hoz. Pár ezer emberrel nem lehet bevenni, mert a rohamrendőrség egy óra alatt szétveri az egészet. Ha százezren lennének ott napokig, akkor már valami történhetne. Hadházy nagyon sokszor elmondta, hogy ő hozhat akár mekkora korrupciós ügyeket, de ha az emberek nem állnak be mögé, akkor nem tud tovább lépni. Szóval a pakliban azért az is benne van, hogy attól a pár képviselőtől várjuk, hogy kiássa nekünk a gesztenyét.
Gyurcsány keményen beszólt Kövérnek: "Házelnök úr, ne krákogjon, hanem szopogasson valamit!"
@Horizont: Szerintem nem fizetik. Pszichológiai probléma lehet a hátterében. Ilyen kommenteket mentálisan egészséges ember nem ír akkor sem ha propagandista mint itt páran akik idejárnak.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kétszínűnek nevezte a teljes ellenzéket
Mosta akkor az ellenzék kétszínű vagy szivárványkoalíció? Tessenek már eldönteni! :)
A fiatalok többsége kormányváltást akar, de 30 év alatt is a Fidesz a legnépszerűbb
@Eladott Ország: Jelenleg viszont nem állnak fenn azok társadalmi, gazdasági körülmények amik felkeléshez vezethetnének. Az internetadóhoz mérhető gigatüntetés valóban majd akkor lesz, ha az EU-ból ki akarja léptetni az országot. De ezt is csak akkor lépi majd meg, ha már nem tud százmilliárdokat kitalicskázni az EU támogatásokból. Viszont mire az EU eljut odáig, hogy szankcionáljon, esetleg bevezesse a közvetlen kifizetést addigra már rég túl leszünk a 2022-es választáson, talán még a 2026-oson is.
Betiltottak egy Orbán Viktort kritizáló videóüzenetet: "Tiltsátok be Orbánt"
Egyszer forgattak egy amerikai börtönben és egy bűnbandának a tágját megkérdezték arról, hogy ha a statisztika szerint legkésőbb 30 éves korára az ő fajtájuk vagy végleg a börtönbe kerül vagy meghal, akkor mégis miért választják a bűnözést?
- Inkább legyen 10 évem luxusban, pénzbőségben és csajokkal, mint 70-80 évem koldusként tengődve.

Talán így gondolkodik a maffiakormányunk is.
Legalább 20-30 ezer forinttal csökkenhetett az egészségügyi szakdolgozók fizetése
@balos: Tankok helyett most jönnek a bankok. Változnak az idők, változik a technika. Nem fegyverekkel, hanem államadóssággal kell szolgává tenni egy országot.
A fiatalok többsége kormányváltást akar, de 30 év alatt is a Fidesz a legnépszerűbb
@Eladott Ország: 5000 fős nagy mintáról van szó! Én inkább hiszek a statisztikának, mint a saját vágyaimnak. Pozitív, hogy az ellenzékre összességében többen szavaznának, azaz elvileg 1-2%-al verhető a fidesz.
Csakhogy amit a közvélemény kutatásokban nem lehet mérni:
- a lakatlan házakba bejelentett több tucat hirtelen magyarrá lett ukrán szavazó
- az itt élő, de külföldön dolgozók szavazásának nehezítése
- a külföldön élő és nem itt dolgozó szavazók szavazásának könnyítése
- az ellenzéki szavazatszámláló bizottsági tag nélküli választókörzetekben tartott választás megkérdőjelezhető tisztasága (meglátjuk megint elromlik-e a választási informatikai rendszer)
- láncszavazások (és most sokkal több lesz a készpénzes kifizetés a krumplin és ajándékcsomagokon túl)
... stb.
Tehát a közvéleménykutatás eredményét alapul véve a fidesz százalékához még hozzá kell adni az előbb felsorolt csalásokból származó százalékot és akkor kapjuk meg a valós eredményt, ami szerintem újabb 2/3 lesz.

Itt amíg nem lesz forradalom addig az Orbán klán fog uralkodni mindegy ki legyen kormányon. Márpedig forradalom csak ott van ahol munkanélküliség, éhezés, és fegyveres erővel elnyomott diktatúra van. Még Fehéroroszországban sem sikerült a diktátort megbuktatni. Akkor itt mire számítsunk?
Orbán: "Sok sikert kívánok Szlovákia minden polgárának!"
"Szlovákia azt kérte Magyarországtól, hogy segítsen az Oroszországból érkező oltóanyag bevizsgálásában"
Hát akkor csak be kell vizsgálni. Nincs mese. Nekünk elég volt Orbán utasítása az engedélyezésre, de úgy néz ki a szlovákoknál kicsit magasabb szintű az igényesség.
Visszaesett a kormányzati Facebook-oldalak elérése, értetlenkedik az államtitkár
Lazán a témához kapcsolódik.
A hírek, cikkek, tartalmak, reklámok megjelenését a böngészési szokásaink alapján egy mesterséges intelligencia szelektálja. Én például egyszer rákerestem ajtózárra és hetekig ezzel kapcsolatos reklámokat láttam a weboldalakon. A facebook és a youtube is az idővonalon, ajánlások közt is a korábbi böngészéseink alapján az érdeklődésünknek megfelelő tartalmakat jeleníti meg.
És most jön a lényeg, hogy felmerült, hogy ezt a fajta szűrést megszüntetik a közösségi médiákban. Így elvileg ugyanolyan valószínűséggel fog eljutni mindenkihez Orbán napi bejegyzése, mint mondjuk Gyurcsányé vagy a Magyar Kétfarkú Kutya Párté. Ezzel a véleménybuborék megszüntetése lenne a cél.
Hogy ez jó-e vagy sem, nem tudom. Legnagyobb érvem ellene, hogy így több emberhez fognak eljutni az álhírek, összeesküvés elméletek, amin nem lenne baj, hogyha a szürke életet élő, kalandra vágyó emberek buborékában lenne jól elkülönítve.
A fiatalok többsége kormányváltást akar, de 30 év alatt is a Fidesz a legnépszerűbb
@Eladott Ország: @Horizont: A címadás valóban félreérthető, de nincs ellentmondás. Figyelmesen el kell olvasni a cikket.

"A fiatalok többsége kormányváltást akar ..."
Tehát arról van szó - ahogy eddig is - , hogy a fiataloknál az ellenzéki pártokra szavazók együttesen többen vannak, mint a fidesz szavazók. Tehát itt az ellenzéket egyben értik.

"...de 30 év alatt is a Fidesz a legnépszerűbb"
Ez pedig arról szól, hogy az egyes pártok népszerűségét nézve a fidesz a legnépszerűbb. Itt az ellenzéket külön-külön értik.
Majd leírták, hogy "Az ellenzéki pártok azonban együttesen több fiatalt tudhatnak maguk mögött"
Gyurcsány keményen beszólt Kövérnek: "Házelnök úr, ne krákogjon, hanem szopogasson valamit!"
Ezzzzaz Feri!
Ezt a nyelvet érti az átlag magyar választó. Hiába finnyáskodom többed magammal, hogy egyre romlik a politikai kultúra. A magyarnak ez kell meg Mónika só meg az Édes élet. Cirkusz és kenyér. Jakab Péter népszerűsége is az után nőtt miután keményen beszólogatott.
Orbán sikere is részben abban leledzik, hogy választóit a saját nyelvezetükön szólítja meg és büszke rá, hogy a politikai korrektséget nélkülözi a politikájából. (holott szerintem a politikai korrektség az a bizonyos gyerekszoba ami nem árt ha van modernebb társadalmak beszédkultúrájában).

Én személy szerint a Karácsony Gergely által képviselt politikai kultúra híve vagyok és maradok miközben talán igaz, hogy ezzel nem lehet választást nyerni. Ez nem túl látványos, nem elég mácsó.
Heteroszexuálisnak vallja magát Gallusz Niki, de egy nővel él együtt – videó
Azon gondolkodtam,ha egy nőnek öltözött férfi összejön egy férfinak öltözött nővel az korrekt a homofóboknak?
Gyurcsány bekeményített: Nincs kegyelem! Börtönben lesz a helyetek kormányváltás után! – videó
Nagy politikus ez a Ferenc. Tud nagyon buzdítóan beszélni, de néha nagyobb lendületet vesz az indokoltnál. Bár szóban az ellenzék elszámoltatást ígér (mert elég nagy igény lenne rá), de több okból kétlem, hogy sor kerül rá:
1. Orbán számára nincs olyan, hogy B terv. Mindent csalási módszert bevet amit csak tud 2022-ben a győzelemért.
2. Ha győz is az ellenzék 2/3 kellene a hatékony elszámoltatáshoz. Na ennek is elég kicsi a valószínűsége.
3. De tegyük fel, hogy 2/3-al győz az ellenzék. Fel kellene vállalniuk, hogy ők is a fidesz eszközeivel élnek. Azaz visszamenőleges törvénykezés és társai. Annyi korrupciós ügy van, hogy arra külön új állami szervezetet kellene létrehozni. Ekkora Orbán és családja feltehetően már egy keleti országba utazott határozatlan időre. Őket is valahogy rá kellene beszélni majd, hogy hazajöjjenek és leüljék a büntetésük. Ez olyan komplex és erőforrás igényű feladat amit kétlem, hogy megvalósítanának. Márpedig pont erre lenne szükség különben jön egy új Orbán és az is szétlopja a haverjaival az országot látva, hogy úgysincs következménye soha semminek ebben az országban.
Kazah díszprofesszori címet kapott Szijjártó Péter
Fidesznyikek! Ezt szeretnétek ti is Magyarországra, mi?

A kazah poltikáról
"A legnagyobb párt a Nur Otan, a Haza Fénysugara pártja, amelyet az elnök Nazarbajev vezet. Két másik, az elnökkel szimpatizánsnak tekinthető párt van, az agrár-ipari blokkot képező AIST és az ASAR párt, amelyet Nazarbajev lánya alapított. Az ellenzéki pártok mindösszesen egyetlen parlamenti helyet értek el,[mikor?] a választások az EBESZ szerint nem feleltek meg a nemzetközi standardoknak."
Dr. Novák Hunor: Ha nem lesz elég jelentkező, ki fogják kényszeríteni az oltások beadását
Nekem már hetekkel előbb eszembe jutott, hogy fehér köpenyes szabad csapatoknak kellene járni az utcákat és mindenkit megszúrnának akit érnek. Talán nem is hibáznának nagyobbat, mint a kormány oltási rendszere.
Kazah díszprofesszori címet kapott Szijjártó Péter
Ez van fidesznyikek. Az EU parlamentben a széljobb és szélbal közül választhattok. Elismerést is csak diktatúráktól kaptok.