A CBA-s konkurenciát lenyomva Rogán Antal szomszédjáé, Csetényi Csabáé lesz az egyetlen trafik Lipótváros északi részén.

Csetényi önkormányzati tulajdonú üzlethelyiségben nyitja meg ezt a nemzeti dohányboltot is, de úgy, hogy az önkormányzat egyik bérlőjétől tovább-bérlik a Szent István körút 15. szám alatti 32 négyzetméteres boltot - írja a Város Szíve blog.

Az V. kerületi Önkormányzat a nyári szabadságolások közepén két nap alatt engedélyt adott a bérlőnek arra, hogy befogadja Csetényiék üzletét. A blog szerint a július 23-ai kérelemből július 24-én előterjesztés született, és július 25-én már meg is pecsételték a határozatot.

Ezzel Csetényi trafikja lett a Képviselői Irodaházhoz egyik legközelebbi nemzeti dohánybolt.

További részletek a Város Szíve blog bejegyzésében >>>

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@szaboria1: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Te kis naív!Hát mire való az illetékes, csókos nyali haver a fideSS-es onkorinál?Egy kis apanázs,és nyithat is a bóót! Illyen eccerű ez a fideSS-es berkekben!
miazavalami
@Csodapók: Fiatalkorúak védelme???
A minap az unokaöcsémmel mentem bevásásrolni. A nemzeti dohánybolt előtt leült szépen egy padra, fagyizott , mert ugye nem jöhet be. De azóta is azon agyal , hogy mi lehet abban a boltban aminek még a kirakata is el van takarva? :-)))
hallgatag
..." A blog szerint a július 23-ai kérelemből július 24-én előterjesztés született, és július 25-én már meg is pecsételték a határozatot."...
Bár minden ilyen gyorsan menne Roggyant-Vuitton elvtárs...
Ott a Guttalax, az majd megoldja Neked is ...csak vedd be és nyeld le...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.