Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője a közösségi médiában reagált arra, hogy Sulyok Tamás arról tájékoztatta Karsai Dánielt, hogy nem részesítené köztársasági

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez azért természetes, hiszen a fidesz se nem jobboldali , se nem baloldali párt, hanem csak egy bűnszervezet/szekta, egy román tolvajcigánnyal az élen. Mi már nagyon jól élünk a tőletek lopott közpénzekből!
twitter.com/GutyinaI/status/1658835387261890560/photo/1
Pusztai
Pedofidesz újabb buktája:

index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/04/iskolai-botrany-bonyhad-fidesz-13-eves-diak/

" ... Úgy tudják, az ügy egyébként belső, iskolai jelzésre robbant ki, és tantestületi értekezleten is szóba került.

A helyiek azt mondták a lapnak, hogy azért, amit „F. tanár úr tett, azért más tanárt azonnal hivatalból feljelentettek és kirúgtak volna, a gyerekekkel foglalkozástól eltiltással”.

Ehhez képest a beszámolók szerint a helyiek azzal vannak elfoglalva, hogy a választás előtt már ne legyen botrány az ügyből. A bonyhádiak úgy vélik, ez nagyon távol áll a valódi gyermekvédelemtől. "
Aki Én
,,Egy 13 éves tanítványával kapcsolatba kerülő tanár ügyében folyik vizsgálat Bonyhádon.
A fideszes Filóné Ferencz Ibolya a lapnak nem cáfolta telefonon, hogy közeli hozzátartozójának „iskolai ügye” van, de azt mondta, a rokonát nem bocsátották el."

hang.hu/belfold/bonyhad-iskola-164608

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.