Az Együtt-PM választási szövetség szándéka, hogy átfogó, összellenzéki megmozdulást szervezzenek október 23-ára, mert "mindenkinek, akinek nem tetszik a rendszer, közösen kellene ünnepelnie" - jelentette be Bajnai Gordon, az Együtt-PM választási szövetség vezetője az ATV Start című műsorában hétfő reggel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Nocsak nocsak. Ennek az ellenzékieskedésnek lőttek. Gyurcsány talán egy hete ajánlotta neki. Elutasította. Hát nem megyek hozzá. Gyurcsány megemlékezésére megyek. Bár ebben a hidegben ki sem akartam menni a lakásból, tavaszig.
soljanka
@Vizual: Bajnai elég sokáig próbálkozott ezzel. Aztán lepaktált Mesterházyval. Szerintem ő is látja, hogy az MSZP az összefogás kerékkötője, de tény,hogy nem volt más választása:
a baloldali összefogásért kompromisszumokat kell kötni.
Ezzel szerintem jócskán csökkent a népszerűsége.

2010-ben nem a baloldali eszmék, hanem az MSZP veszítette el a választásokat. Sok addigi MSZP-s szavazó nem kért belőlük, élükön Mesterházyval.
A baloldalt csak Mesterházy mentheti meg: egyszerűen vissza kellene lépnie, és konkrétan összefogni Bajnaival, Gyurcsánnyal és a többivel.
Persze a műliberális csoportosulásokat kihagyva. SZDSZ-ből elég volt 20 évig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.