A 444.hu filmezte le a minisztert a Békemenet napján a brit főváros egyik luxusszállodájánál.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez az egész olyan életszerű!! =)) Ez egy olyan ország, ahol Lölö okosabb Czukinál és Toncsi többet keres egy újjítás részeseként Rubiknál! =))
RonaGyuri
Egy pofálanul odavetett mondat,

ami ráadásul méh nem is teljes mértékben fedi a valóságot

„A bevallott jövedelem, amivel rendelkezem, az azért nem kevés” – vetette oda Rogán Toncsi azoknak az akadékoskodó firkászoknak,
akik értetlenkedtek azon, hogy: „A szombati Békemenet után Rogán Antal és családja Londonba utazott, hogy a helyszínen nézzék meg a Real Madrid–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-döntőt. Rogánék az egyik legdrágább londoni szállodában foglaltak lakosztályt, ami egy éjszakára 8000 fontba, azaz nagyjából 3,5 millió forintba kerül.”
Nos a dolog majdnem jogos, bár a valóság ennél is egyszerűbb. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy még a vallott jövedelme sem kevés. S persze felemlíthetnénk Orbán eseteit a legutóbbi német VB kapcsán! =))
kereső
@RonaGyuri: 06:45 A mondat szerint van NEM bevallott jövedelme IS!- "„A bevallott jövedelem"
Pusztai
@kereső: mondjuk azt nevezhetjük: fekete jövedelemnek, adót csal, korrupció, ... folytassam?
simmering73
Bevallom őszintén, én is könnyekig meghatódtam – mint a mi kedves vezetőnk a közpénzből összecsődített nyája lelkes éljenzése hallatán két napja a Margitszigeten -, amikor végignéztem Rogán Bűnöző Antal londoni coming out-ját, amit a 444.hu újságírója rögzített az utókor számára. Kauffmann Balázs egyébként is nagyot megy, ő írta meg Novák és a Fidesz pedofil kegyelmi botrányát történetét, mint ahogy Szijjártóék moszkovita hekkerbotrányos szennyesét is ő húzta ki a szennyestartó aljából a büdös zoknik közül, most pedig Londonig követte azt a bujkáló, sunnyogó, szarkeverő propagandaminisztert, aki a Fidesz mostani háborús kampányát is lelkiismeretfurdalás nélkül beletolja az ország arcába.
www.kolozsvaros.com/2024/06/03/es-o-keri-ki-maganak-hogy-hagyjak-beken/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.