Szijjártó az elmúlt tizenkét hónapban többet utazott, mint a külügyminiszter; legutóbb Grúziában járt és néhány óra alatt féltucatnyi miniszterrel találkozott. A Noltv riportere elkísérte és végigforgatta az őrült rohanást.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Aztán volt is értelme ennek a sok utazgatásnak? én eddig nem láttam...
mátmar
Ez a pubi azon kívül, hogy elutazgat sok száz milliót, még konkrét dolgot nem csinált, üzletet nem hozott! Azok a "lehetőségek" amiket emleget nem jöttek be.Grúziában a fenti film szerint a "kemény" munka tartott vagy két-három órát:Szerintem ott kint is a közpénzek lenyúlásának lehetőségéről tárgyalt a legtöbbet! Csak azt sajnálom, hogy hazajött. Maradhatott volna kint! Ja még valami! Megint jól benyalt a főnökének!
Orsós Rodrigó
Járja a világot, mert megteheti! A gond, csak az, hogy mindezt közpénzen teszi, nem az amúgy is érdemi munka nélkül összeharácsolt magánvagyonából.
Az országnak mégis hány Ft hasznot hoztak ezek az utak? Csak turistáskodik az állam pénzén! Közben persze azért találkozik néhány, ott fontosnak számító emberrel is, hogy adjon látszatra.
Jávor
Nem ezzel a zseléshajú köcsöggel kéne égetni az országot külföldön.
bretagne
A normális cégek kivonulnak az országból. Marad Grúzia!
kiskutyauto
A haza, hivatallal visszaélve fosztogatása: hazaárulás. Akkor is, ha elmebaj ésvagy feneketlen mélybutaság miatt csinálják...(mint jelenesetben). Hazaárulásért kötél jár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.