A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint diszkriminál a választási törvény, ezért az Alkotmánybírósághoz fordultak. Azt kifogásolják, hogy a külföldön dolgozó magyarok nem szavazhatnak levélben, miközben a határon túli magyarok igen. Szerintük emiatt hátrányba kerülnek a külföldön tanulók, vagy az ott dolgozók. A Fidesz szóvivője szerint a jogszabály nem tesz különbséget a választók között.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
A külföldön dolgozó és ott embernek járó fizetést kapó honfitársak jelentős része, nem a választáson töri a fejét,hanem azon, hogy 5-10 év munkaviszony után uniós minimálbér szintü nyugdíjat élvezhet,melyből itthon úgy él majd,mint ,,marci hevesen."
Ha a haza rákényszeríti őket a távozásra,akkor a haza ne manipulálja az ittmaradottakat olyan téveszmékkel,melyek értelmetlenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.