Nyílt levélben tiltakozott az önkormányzatok adósságrendezése miatt Hajdúszoboszló polgármestere. Sóvágó László szerint a jól gazdálkodó városok fizetik a rosszul gazdálkodók önkormányzatok tartozását. Példaként említette Debrecent, ahol szerinte 30 milliárd forintot vállal át az állam, miközben a hitellel nem rendelkező települések között összesen tízmilliárd forint kompenzációt osztanának szét. Utóbbiak közé tartozik Hajdúszoboszló is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Tök igaza van. Ez az egész hitelátvállalás, megsegítés, de még a devizahitelesek karolgatása is azt sugallja a társadalomnak, hogy nem muszáj felelősen, körültekintően, jól gazdálkodni, majd ha nagy baj van, úgyis jön az állam és megsegít.
F_Viktor
A jobbos érzelmű polgármesternek be kellett volna lépnie a PÁRTba, s akkor hallotta volna orbán szavait 2008-ban mikor eladósodásra szólította fel hívőit (polgármestereit), ugyanis már akkor kilátásba helyezte az önkormányzatok adósság konszolidációját!
Forrás: Meggyes Tamás, Esztergom korábbi polgármestere
human
@leszúrt rittberger: És a kormány a kisembert és a kis településeket ott hagyta az útszélén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.