Mint korábban írtuk, a jobbikos Szilágyi György úgy véli, Pálffy István azért viselkedett zavartan a Parlamentben, mert ivott. Pálffy szerint csak a dolgára sietett, és mindenkit feljelent, aki azt állítja, hogy ittas volt.

Az interneten terjedő videó szerint a KDNP szóvivője egy parlamenti felszólalás közben odament a szocialista Józsa Istvánhoz, kezet fogott vele, majd mielőtt távozott volna a teremből, még a jobbikos Nyikos Lászlóhoz is odament, akinek ugyancsak mondott valamit.

Nyikos László és a mellette ülő Szilágyi György ezután a távozás feltételezhető okát kézjelekkel tolmácsolták az ülésvezető elnöknek, miszerint Pálffy ivott.

A Hír24 elérte a KDNP szóvivőjét, nekik azt mondta, ha valaki azt állítja, hogy ittas volt, akkor azt rágalmazás és becsületsértés miatt feljelenti. Mint mondta, annyi történt, hogy egy adott időpontban el kellett mennie, és emiatt köszönt el Józsa Istvántól, de Nyikos Lászlóhoz is ugyanezért ment oda. Mivel neki sem tudott már válaszolni, ezért ezt elmondta neki, és tőle is elköszönt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ja !! mert ő józanság mintapéldánya!!! Még jó hogy nem zabálták fel a muslincák eddig!!
kiskutyauto
Ahol a nagyfőnökök retardált pszichopata, hazug hazaárulók, kivétel nélkül, s továbbá az összes poszton dilettáns barmok, seggnyalók és vagy tolvaj bűnözők, maffiózók; ott mi az már hogy egy-két alkesz is bent ül tessék már mondani kérem szépen...? Ugyan kérem... semmi különös.. elvegyül a tömegben... bár ez lenne a legnagyobb bajunk..! hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán...
bretagne
Erről a muslincáról jut eszembe egy kedves anekdota: Egy ismert színész - már nem él -
amikor ivott és a poharában muslincát látott, rászólt: "lábakat össze!" - és felhajtotta a borát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.