Terjed a trágár beszéd a Fidesz erkölcsi felsőbbrendűségét hangoztató kormánymédiában és a jobboldali fórumokon. „Ki a f*szom fog ebbe a g*ci, kib*szott, k*rva retkes városba bejönni?” – így dühöngött a győri Rába Quelle fürdőkomplexum igazgatója egy minap nyilvánosságra került hangfelvételen, ami csak azért lett közbeszéd tárgya, mert a felvételen „f*szkalap” jelzővel illetett Borkai Zsolt korábbi – és a posztért újrainduló – polgármester stábja nyilvánosságra hozta.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem kellene lebecsülni Zsóti eminens szerepét! =))
izéke
téma off. youtu.be/l76sgyvM4K4?si=4k8tWTcY0E8fLrb6 egy pillanatkép a kinai vasútépítés magyarországi részéről. 850 milliárdért használt sínek és átrostált kőzúzalék kerül beépítésre...
KisTehen
@gyurka: ... sejtettem, hogy te leszel ilyen képmutató

mintha ez nem is létezne a te oldaladon, mi?

pottyondy edina
pankotai lili
...

ők meg a ti erkölcsi szintetek
rücsü41
Míg Bayer Zsolt stílusára , kifejezéseire azt mondjuk hogy az az irodalmi kifejezések gyűjteménye, ő így fejezi ki magát, és ezt elfogadjuk, de ha a közönsége ugyanolyan stílusban fejezi ki magát mint a BZS azt már alpárinak mondjuk, mert az is, és már a BZS-jé sem volt irodalmi , hanem közönséges!
Pusztai
Ilyen a fidesz KULTÚRHA amire büszkék lehetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.