Mesterházy Attila az MSZP elnöke mutatta be az MSZP és az Együtt-PM Békés megye négy választókerületében induló közös egyéni jelöltjeit pénteken Békéscsabán, sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@sbl: ne is foglalkozz vele, beakadt nála valami!
sbl
@szablyafűrész: Én nem "magyarázkodok", hanem csak válaszolok az ostoba és suttyó, panelproli jellegű provokációidra.
A "magyarázkodás" a magatokfajták egyik negatív jellegzetessége. (Nem az egyedüli - sajnos.)
sbl
@nahát: Ő saját magát akassza be, nem képes felfogni, hogy mennyire könnyű őt terelgetni és mindig visszairányítani ama bizonyos origópontra.
szablyafűrész
@sbl: Ma sem kaptál vállveregetést ? Válaszolva magyarázkodsz..." panelpropli" -mondtam, hogy ne urizálj, paraszt maradjon az ekénél, a felcsúti csüngőhasú maffia - és mutyikirály mondásait betanulod ?
sbl
@szablyafűrész: Szerintem itt az ideje, hogy valamilyen megbízható pszichiáter megvizsgáljon.
Talán még tud valamit veled kezdeni...
Dr. Felipe
A fideSS oligarcha polgármesterek kihajtják bértüntetni a szerencsétlen kisemmizett közmunkásokat. A CBA s milliárdos faszok meg kihajtják a kizsákmányolt dolgozóikat békemenetelni. Hát ez Magyarország a XXI. században. Sosem gondoltam volna hogy idáig tud süllyedni ez az ország. Hol vagyunk mi Ukrajnától, hát nagyon messze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.