Az internet nem felejt, főleg, ha sunyi politikusokat kell utolérni.

Ha nem a saját mocskukról van szó, Mesterházy vidáman ír alá együtt Vonával – írta meg a 444.hu, a DTP találata alapján. Utóbbi tumblerjén egy dokumentumot tett közzé, amin "januárban még Mesterházy úrnak nem derogált a fasisztákkal egy lapon aláírni".

Volt már olyan, hogy Mesterházy együtt írt alá Vonával

Mindez azért érdekes most, mert a szocialisták arra hivatkozva nem támogatják a Horváth András által robbantott NAV-botrány-vizsgáló bizottság felállítását, mondván a Jobbik is támogatja, ők pedig nem helyezkedhetnek velük egy platformra, akármennyire 1700 milliárd forint lenyúlásáról van is szó.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Hiteltelen volt eddig is Attilánk kijelentése a vizsgálóbizottság ügyében :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
A 444-hu pedig ne bizonyítgassa, hogy tud link is lenni. Miért nem emlékszik arra, hogy Mesterházy aláírását megkritizálták, hogy együtt ír alá a Jobbikkal. Most ez a Mesterházy megint zavarban lesz.
kukac50
Azért nem támogatják mert van az MSZP-ben is olyan személy aki érintett lehet az ügyben.
Desischado
Félek, hogy sárosak, de ha kijelentette az MSZP, hogy támogatják, akkor támogassák tényleg, ne hisztizzenek! Ezzel csak maguk alatt vágják a fát!
F_Viktor
@Kala Majka: Írod:
"Végülis az lenne a természetes, ha az összes parlamenti párt együtt képviselné Magyarország érdekeit és nem egymás ellenében politizálnának."

Kivételesen ebben egyetértünk.
A 444.hu cikkére csak annyit, hogy Mesterházy az idén szeptemberi megtámadása miatt (fityesz és a közvélemény által, az E-On-nak fizetett pénz miatti vizsgálóbizottság felállítása) keményített be.
Viszont egy ilyen horderejű-, nemzetgazdasági ügyben Mesterházynak nem lenne szabad finnyásnak lennie, az ország érdeke azt diktálja, hogy minél előbb ki kell derülnie az igazságnak.
TOTIMI_53
"Kedves" MSZP, "Kedves" Mesterházy Attila@: NEM hittem volna, hogy ILYEN "bugyuta, légből kapott" BAROMSÁG-ra hivatkozva ZÁRKÓZNAK el egy MINDENKIT ÉRINTŐ "ügy" felderítésének lehetőségétől... EZ a "DÖNTÉS(???)" megint néhány "-" tízezer szavazót jelent... Ennyivel lesz jobb/több a Fidesz.nek... EZT akarják??? EZT AKARJÁK!!! Vajon: milyen "tisztség"-et ígért Orbán Mesterházy-nak??? NEM KICSIT! NAGYOT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.