Gyurcsány Ferenc egykori honvédelmi minisztere egyúttal beszólt Lendvai Ildikónak.

Juhász Ferenc beállt Magyar Péter követőinek táborába. Gyurcsány Ferenc volt honvédelmi minisztere az elmúlt időben több Facebook-bejegyzést is megosztott, melyben Magyar Pétert támogatja. Például előre jelezte, hogy március 15-én, Magyar Péter zászlóbontásán részt vesz az Andrássy úti rendezvényen. Ráadásul azt is írta, hogy Magyartól nemcsak Orbán Viktor, hanem az ellenzék leváltását is várja – írja a mandiner.hu.

„Állást szeretnék foglalni végre abban, hogy le lehet e váltani Orbánt demokratikus úton – a jelenlegi ellenzék nyilván nem fogja-, de esetleg egy új, egy más, egy friss talán igen; vagy Hadházy Ákosnak van igaza, hogy ide forradalom kell”

– írta Juhász, majd több hasonló posztot is megfogalmazott.

Nicsak! Csak nem Juhász Ferenc az, aki felbukkant Magyar Péter mögött?

Juhász Ferenc legújabb kedvence Magyar Péter/Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

Kritikájával nem kímélte egykori párttársait sem. Lendvai Ildikónak is kiosztott egy fricskát, mivel az MSZP egykori elnöke a mérsékelt optimizmusa mellett óvatosságra intette a táborát a Magyar Péter-jelenség kapcsán. Juhász azonban úgy véli:Magyar ha eléri célját, akkor nemcsak Orbánt, hanem az ellenzéket is le fogja váltani.

Egy április 4-i bejegyzésében pedig egy képzeletbeli levél kapcsán azt írta, hogy Magyarék szerinte rögtön a legnagyobb baloldali erővé léphetnek elő.

„Ha erre Ti lesztek képesek, akkor a támogatásom a tiétek, mert én is úgy vagyok vele, hogy: Orbánék menjenek, oda ahova egyre többen szeretnénk!!”

Forrás: mandiner.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
Magyar, mint baloldali erő? Mindenki kezd meghülyülni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@terlasz: Nem mond ilyet juhász a cikkben. A mandiner írja, ami a fidesz propaganda része visszafogotabb formában, mint az Origo, Magyarnemzet.
human
@Horizont: Juhász hol mondja, hogy baloldali??? Nincs idézve ilyen kijelentése. A cikkben írja ezt a cikkíró a fideszes narratívát tolva.

A mandi eres cikk a linken már nem elérhető :/
verőce21
Vannak fazonok, akik alig várják, hogy átbaxxák őket. Mindenhol ott vannak, mindenütt megjelennek, hátha jön valami házaló, hamis ideológiát terjesztő, újabb gyógyterápiát kínáló, festményeket, talizmánokat rásózó, stb.
De ismerek olyanokat, akik egészségben/betegségben utaznak...! ha felfedeznek valamilyen betegséget, rögtön kivizsgáltatják magukat nekik nincs-e olyanjuk...? Mert arról lehet beszélni...!

Ilyen ez a juhász is..., csak Ő hamis tanokat kerget...! Jézus tanítványai lehettek ilyenek...:)
Dr. Proktor
@KisTehen: Elárulta a tolvajokat, mi?
Te is a lopósok közé tartozol, mint látom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.