Az MSZP-n és a Demokratikus Koalíción múlik az Együtt-2014-PM által felvetett együttműködés kiszélesítése, de hogy adott esetben ez mennyi érdemi növekedést hozhat az ellenzéknek, még kérdéses. Egy politikai elemzés szerint az előttünk álló hónapokban a baloldali szavazók a Facebookon is jobban pörögnek majd, de ez kormányváltáshoz elég növekedést egyelőre aligha eredményezhet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
kérdem csendesen: akkor ezt most értsem úgy hogy az mszp...összefogott az mszp-böl kivált mszpés együtt pm-el és az mszp-összefog az mszp-böl kivált mszpés Dk val. ...mert ha a kuplerájt ----lány nevelő intézetnek elkeresztelem de a kurvák maradnak attol az még jottányit sem változik...és marad kupleráj...ergo...az mazsp..most beeteti a baloldali szavazokat hogy a megujjulás jegyében a z mszp...összeált a szétrebben mszpés -mszpésekkel...(ha ez az ő szavazóiknak igy tuti..és igy akarják akkor hurrá...)
tavaszi
attol hogy Robespier azt mondta hogy : a nép együgyű és ostoba...azért ennyire nem kéne annak nézni a szavazótáborukat az maszoposoknak.
magyarbakancs
Közös lónak túros a háta.
Egyszer így egyszer úgy ,hogy igazat sose tudj.
Vizual
Máris a sok nyomott bevette azt a hülyeséget, az egyetlen érvet, hogy a régiek jönnek vissza. Nem lát nem hall és jobb lenne ha ez a majom és társai nem beszélnének. Mert a tény az, hogy hazudnak. Elvárják, mire fel, hogy akit egyszer leváltottak, demokratikusan az mennyen a csudába? Miért? Nem kell megválasztani. A kupleráj csak a régi kommunista identitások oldalán maradt meg, és ahogy a vicc mondja:
"Nem értem a párttitkár elvtársat ? Miért mondja, hogy nem üzemel jól a kupi ? Hiszen régi, kipróbált elvtársnők vannak benne. Már 30 éve párttag mindegyik."
És ezeket most FIDESZNEK hívják. Igaz tegnap hallottam egy seggnyalótól, hogy "Kövérnek csak belépője volt egy pártintézménybe."
Szóval, hülyének néznek bennünket.
tavaszi
tényleg szinte tapinrható az idegesség egy balos érzelmű polgártásnál. hol ott csak mindenki elmondja a véleményét ,de egy baloldali x-elő seperc alatt le seggnyalóz egy jobbos "értelmű" szösszenetet. ...na de semmi gond. a kutya ugat , a karaván halad. egye fene nézzük hülyének egymást , partner vagyok. kezdjük kórusba mondani :ez az összefogás a legjobb ami történhet igy 100 nappal a választás elött. végre , megjött az eszük, végre egységben az erő , mi több : ez a harc lesz a végső itt európa közepén. a tényekkel senki ne foglalkozzon! ...üvöltsük: össszefogás!.összefogást! mi több ugráljunk a gázrezsó körül,..aki fázik üljön rá...és 1emberként üvöltsük: szergely faszagyerek ---nem fagy meg. ...akkor már nézzenek valódi hülyének bennünket . és hogy amoda is nyaljak : hajrá ...hajrá "egységes" Magyerország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.