A közösségek összefogásának erejéről beszélt Harrach Péter vasárnap Kismaroson, a málenkij robotra elhurcoltak emlékére tartott ünnepi misét követően. A KDNP frakcióvezetője, a térség országgyűlési képviselője kijelentette azt is, hogy istentelen és embertelen hatalom nem kerülhet az ország élére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Erre használják fel a megemlékezést! Mi az, hogy istentelen hatalom? Mire megyünk az ő istenségével??? Álszentek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Brother Louie: Úgy látszik akkoriban Ő még nagy párttag lehetett és nem látta mennyien mennek a templomokba. Vidéken lehet jól felmérni 10 évvel ezelőtt mikor vidékre költöztem minden szomszédom járt templomba mostanra már csak nagy ünnepek alatt mennek el. Pedig itt csak katolikus templomok vannak. Más felekezet nincs.
Brother Louie
@szaboria1: amilyen botrányok napvilágot láttak az utóbbi időkben katolikuséknál, nem csoda: egyre többen kerülik a templomokat.

Sajnálatosan náluk nem létezik olyan, hogy kollektív felelősség.
Brother Louie
@szaboria1: amúgy nem értem ezeket a vérmagyar vérkeresztényket. Új pápájuk gondolataival pont ellentétes lépéseket tesznek.

A széllel szembe pis@lnak.
Brother Louie
@szaboria1: vidéken azért járnak a templomba, mert megszólja a szomszéd ha nem megy el.

Ezért inkább a fogukat összeszorítva elmennek.
Brother Louie
@szaboria1: Nézd, az ilyen Harrach meg Hoffmann féléket megértem, hogy a kereszténységüket lobogtatva összefekszenek az aktuális hatalommal. Teljesen függetlenül, hogy éppen Kádár János vagy Orbán miniszterelnök úr van hatalmon.

Nekem az a megdöbbentő, hogy miután Orbán 10 éve még el akarta venni az egyházaktól a támogatásokat és ugy volt az az ominózus "csuhások térdre, imához!" jelmondat... szóval ennek ellenére az egyházi vezetők összefekszenek vele.

Mint ha mi sem történt volna. Az igaz, hogy keresztények Hitlerrel is összefeküdtek annak idején. A hatalomért mindenre képesek.
bra048
S természetesen egyesüljön a "békemenet" a "békepapok"-kal, mert akkor nem kell a
választást elcsalni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.