Magyar Péter reformfideszes jogállamgyűlölő várja ki a sorát, ... Magyar Péter reformfideszes piramisjátékos szeret már Magyarország nevében nyilatkozni, ... Magyar Péter reformfideszes szemfényvesztő még nem Magyarország fasiszta diktátora, legfeljebb csak az lesz, ezért türtőztesse magát, még akkor is, ha egy nárcisztikus pszichopatának ez nehéz, mert még nem parancsolhat mindenkinek. Magyar Péter reformfideszes hataloméhes és pénzéhes potenciális diktátorjelölt még nem csukathatja börtönbe azokat, akik merészelnek nem behódolni neki, ... Magyar Péter reformfideszes populista demagóg szélsőjobboldali platószónok tehát várja ki a sorát, ne kapjon idegrohamot attól, ha meglátja azokat, akiket gyűlöl, ... Magyar Péter reformfideszes Cipolla nem hagyott kétséget afelől, hogy rendkívül gyenge ember, aki valódi vitán nem mer résztvenni, aki az erőt az erőszakossággal azonosítja, aki nem képes az ellenfeleit sportszerű versenyben legyőzni, hazugság és gyűlölet nélkül nem tud híveket...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
orbán viktor reformkommunista székháztolvaj szeret már Magyarország nevében nyilatkozni, ...orbán viktor reformkommunista szemfényvesztő még nem Magyarország fasiszta diktátora, legfeljebb csak az lesz, ezért türtőztesse magát, még akkor is, ha egy nárcisztikus pszichopatának ez nehéz, mert még nem parancsolhat mindenkinek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
"Magyar még nem diktátor, még várjon a rendőrsortűzzel"
De már most nagyon viszket a tenyere! A "Messiás"-ra várakozók pedig már nagyon várják a sortüzket, mert szeretnének beszállni.
KisTehen
nem sok libsi trollt látok itt :))
KisTehen
@csak úgy: -ot is veri a víz idetolni a képét
mackoka46
Egyik diktátor a másik után, ez a magyar sors.
Menőmanó
Bartusnak beteges Magyar Péter fóbiájavan. Régebben szívesen olvastam, de már nem érdekel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.